Mennyire igényli a férjed, hogy az anyja legyél? (Házimunka magadra vállalása, kiszolgálás, intézkedés helyette)
Igényelhetné, de akkor így járt.
A főzés az egyetlen, amit bármikor, mert szeretek főzni :)
A többi közös.
Egyébként ha választhatnék mondjuk nem élnék együtt vele - úgy értem, senkivel, még úgy sem, hogy szeretem.
Most már - a covid előtt nem volt gáz, de kétéve itthon vagyunk, neki is kötelező HO (nekem előtte is az volt).
Sok, hogy nincs egy nyugodt percem, hanem mindig itthon van, és sokszor pl zavar - amikor egész nap meetingel, én meg nem tudok a saját dolgomra koncentrálni, mert hiába csukom be az ajtót, hallom minden szavát, úgy meg rhadt nehéz írni, javítani, szerkeszteni.
Plusz random bejön, kérdezget, stb.
Nekem párkapcsolatom van (10 éves)
28 évesek vagyunk.
Dolgozunk és tanulunk is meg egyetemen.
Az én párom sokszor visz nekem ágyba reggelit hètvègèn, és sokszor főz ő. Vagy mosogat. Egy tündér,ha lehet ilyet mondani egy férfira. Pedig a családjában nem ez a minta. Majd megszakad az anyukája amikor az apját szolgálja ki 12 órás műszakolás mellett. Van hogy a zokniját is fel kell húznia anyósjelöltemnek apósjelölt lábára
Szóval annyira szerencsésnek érzem magam,hogy a párom nem ilyen. Van amihez neki van kedve van amihez nekem. Az is előfordul hogy egész héten én nem csinálok semmit,ő meg igen. Vagy fordítva. Attól függ mennyire fáradunk el munka után.
Tény hogy én gyakrabnam indítom el a mosógéprt,mert szeretem szín szerint külön válogatni. Párom képes a fehéret a féketèvel összemosni,vagy a farmernadrágot a feherneművel....
Előfordulhat az is, hogy én megkérem csináljon meg valamit, de fordítva is előfordul. Nincs tökéletes munkamegosztás,nem vagyunk tökéletesek. Inkább a házimunka úgy oszlik el,kinek mihez van kedve. Én hamarabb kitakarítom a fürdőszobát,wct, mint hogy főzni kelljen. Párom kezében ritkán látni porszívót. Viszont szebben hajtogat. Szerintem kiegèszítjük egymást.
Szerintem ez szeretet kérdése és független attól ki a férfi és ki a nő. Ha szereted a párodat, akkor próbálsz a kedvèben járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!