Jogosan nem esik ez jól nekem?
Sziasztok!
Nem otthon élek már több éve, mivel egyetemre járok, városon élek a párommal együtt. Sokszor kapom meg, hogy "mikor jöttök már haza?" Nem tudunk gyakran elszakadni, de két havonta szoktunk látogatóba jönni.
Ilyenkor nagyon nem esik jól nekem, hogy "nincs semmi". Ne értsetek félre, nem úgy nőttem fel, hogy mindent megkaptam, sőt.. De semmi közös program, akár csak valami apróság. Ma is felhoztam egy jó ötletet, ahova elmehetnénk mindannyian együtt most, hogy itt vagyunk, de semmi, le van hurrogva. Megkapom, hogy "most dolog van itthon." Amik olyan hétköznapi dolgok, hogy igazából bármikor máskor lehet csinálni.
A közelben sajnos nincs semmi, csak autóval lehet elmenni a környező helyekre/programokra, de nem, nem lehet, mert kell az autó erre meg arra. Hazajövünk párommal és csak vagyunk egész hétvégén, amit otthon is tudnánk.. Szeretek itthon lenni, de semmi minőségi időtöltés nincs együtt és ez kicsit rosszul esik nekem.
Jogosak az érzéseim, és hogy kicsit kifakadtam már emiatt? Nem azt mondom, hogy minden nap jönni-menni kell, hisz nem mindenki teheti meg, de mi ritkán járunk haza és szerintem jó volna valami kis közös program ilyenkor.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!