Miért (lehet(né)nek) büszkék rád a családtagok, rokonok?
Igazából sok mindenért lehetnének, de nem azok.
Például hogy én igyekszem a legjobban feldolgozni a családi traumákat, én teszek azért a legtöbbet, hogy ne végezzem úgy, mint ők.
De például azért is kalapot emelhetnének, mert kisebb koromban elláttam helyettük is az öcsémet, és hogy az én drága jó anyámat csak egyszer qrváztam le, amikor is ugyan naponta le tudnám köpni.
Büszkék voltak, mert általánosban és gimiben egy rakat versenyt nyertem és kitűnő voltam egy halom dicsérettel. Most meg azért, mert egyetemre járok, viszonylag szépen festek és rajzolok.
Engem mindig nagyon feszélyez, mikor kifejtik, hogy mennyire büszkék rám, jobban örülnék, ha magam miatt szeretnének, így olyan, mintha nem engem, hanem az eredményeimet szeretnék, szóval feltételes az egész érzés részükről...
Nem érdekelnek túlzottan - tettek érte.
Nem azért csinálok valamit, hogy bárkit büszkévé tegyek, hanem kizárólag saját magamért.
Az én boldogulásomért, keresetemért vagy boldogságomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!