Mi tévő legyek?
Sziasztok!
Van egy 2 éves kislányom, apukájával együtt “neveljük”.
Én vagyok itthon a gyerekkel, párom hol dolgozik hol nem, nem sokat foglalkozik a gyerekkel, inkább telefonozik amikor itthon van vagy a haverjaival találkozik vagy telefonál velük.
Tehát a családi életünk 0.
A hozzám való állása miatt írok inkább.
Már többször láttam a telefonjában hogy fent van társkeresőn, több nővel beszélget, ilyen-olyan dolgokról.
Képek, videók stb. Konkrétan megcsalt neten keresztül.
Ha jó minden akkor is ha nem akkor is ezt csinálja és mindig engem hibáztat.
Próbáltam mindig jó lenni, itthoni teendőmet megcsinálom, a gyerekkel nagyon sokat foglalkozom.
Volt egy összeveszésünk augusztusban, én kezdtem beszélgetni egy másik férfival, ami kiderült és szakítani akart aztán meg lett beszélve.
Nem történt köztünk semmi olyan, elhidegültünk nagyon durván egymástól és más foglalkozott velem.
A párommal semmilyen kommunikáció nem volt elötte köztünk, nem érdekelte semmi ami velem kapcsolatos.
Tehát a veszekedés óta jobb lett a kapcsolatunk mint valaha. Ez 1 hónapig tartott.
Ki akart sajátitani, szüleimhez mindig sokat jártam jó velük a kapcsolatom és szerintem ez őt zavarja. El kezdett tiltani, ha lemennék hozzájuk akkor huzza a száját magyaráz hogy miért nem költözök vissza.
De heti 2-3 alkalomról van szó, az unokájukat szívesen látják.
Persze amikor mi lemegyünk a szüleimhez a párom sose jön. De amikor anyagi támogatás kell csak a szüleim segítenek. Az ő családja konkrétan semmiben nem segít, nyilván nem ez a dolguk de ha szarban van a saját gyereke az embernek akkor sem küldöm el.
Állandóan beszélget valakivel, én az eset óta senkivel nem beszélek, viszont szerintem az idegeimre ment a sok történés.
Mostanában nem érzem jól magam, dühkitöréseim vannak, a gyerekkel sem tudok úgy viselkedni ahogy megérdemli.
A párom megint elhanyagol, nem érdekli mi van velem, tudja hogy milyen rossz állapotban vagyok, nem segít nekem kijutni csak mindig rátesz egy lapáttal.
Nem tudom hogy tudnék boldog lenni végre.
Nem találom a kiutat. Lassan félek magamtól, rossz gondoltaim vannak magam felé.
Elköltözni nem tudok, mivel családomhoz nem tudok, saját keresetem meg nincsen.
Valaki segítsen?!
Gyereked apjához no comment. A hozzád való hozzáállásáról, a telozás-haverozás meló helyett is, a társkeresőzés meg a hab a tortán. Ezek szerint ebbe valahogy te is belecsúsztál egyszer.
Minden esetre hogy ti nem együtt öregszetek meg, az fix. Kezdj el bölcsődei helyet keresni, magadnak meg melót, ha esetleg nincs már meg az állásod, ahonnan szülni mentél. 2 éves a gyerek, lassan vissza kell térned, hogy önálló tudj lenni, mert szükséged lesz rá.
Hat mindketten megeritek a penzetek. Ok, o “kezdte”, de te is beszelgettel massal. Ez az egesz gyerekes es szanalmas, ne haragudj.
A gyerek menjen bolcsibe, te meg dolgozni. Tudom, hogy ez nagyon nehez es nem tudom el tudsz-e koltozni vagy o el tud-e, de itt nagyon el kene valni.
Gyerek miatt soha nem maradunk benne egy szar kapcsolatban! Soha.
Egyik oldalról én is hülyét kapnék, ha a párom heti háromszor hazarohangálna.
A másik, hogy a kisgyerek minden kapcsolatot próbára tesz. Ti eléggé elhidegültetek egymástól. Vagy nekiálltok ezt megoldani, de abban rengeteg munka lesz. Vagy vége.
Az "a gyerek.miatt vagyok még vele" mint érv ott bukik, hogy a leírtak alapján konkrétan sz@rik a gyerekre is.
Szóval: miért vagy még vele? Bírod, ha aláznak? Mert akkor megélhetésszerűen is csinálhatnád, akinek ilyen fétise van, fizetne is neked.
Erre a kérdésre csak egy válasz van és azt te is tudod!
Ha én írtam volna ki ezt a kérdést, akkor azonnal tudnád a megoldást, hát azt alkalmazd saját esetedben is!
Megjegyzem, olyan nincs, hogy nem tudsz hazamenni anyádékhoz.
Ha olyan jó a kapcsolata egy szülőnek a gyerekével, ahogy leírtad, akkor mindenre van megoldás.
Én, ha a gyerekem szorult helyzetben lenne, akkor akár a konyhában is aludnék egy gumimatracon, míg meg tudja oldani a sorsát.
Készülj rá, hogy mihelyt talál a pasid bárkit aki összeáll vele, neked a gyerekkel együtt lapát!
Menj haza, kezdj el dolgozni, a gyerek bölcsibe és gyűjts albérletre, hogy ne érjen meglepetés! Ne várd meg, míg ki leszel dobva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!