Mi tennétek, ha a gyereketek (18 éves) szobájában találnátok közel 12 milló ft-ot?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 08:41
21/33 anonim válasza:
20 ha a gyereked lennék egy életre megutálnálak.
22/33 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit: ez az összeg egy átlagos magyar több évnyi keresete. Ha ez az ő "tulajdona" kb KIZÁRT, hogy tisztességesen jutott volna hozzá. Mivel én a fiamat tisztességre nevelem, nem tűrném, hogy ilyen sötét ügybe keveredjen. Ez tönkretenné a család békéjét, mert többé nem tudnék bízni benne. Ha tiszta pénz lenne, ő jönne oda eldicsekedni ezzel. És én akkor könnyekig meghatódnék a büszkeségtől, boldogságtól...
23/33 anonim válasza:
22 ha kutakodsz, az is nagyon tönkre tudná ám tenni a békét.
Betöltötte a 18at, ha valami olyan ügye van, akkor neki lesz belőle baja, nem neked.
24/33 anonim válasza:
Nem nyúlnék a pénzhez, de telerakatnám rejtett kamerával és poloskával a szobát plusz ráállítanék a kölökre egy magányomozót.
25/33 anonim válasza:
Ez rengeteg pénz, szóval vszeg nem tisztességes úton szerezte.
Ha pedig találta valahol, akkor szépen visszük a rendőrségre, mielőtt a pénz tulajdonosa feljelentést tesz.
26/33 anonim válasza:
23
Hú micsoda felnőtt, mert elmúlt 18, de anyukánál lakik, anyuka mos, főz rá. Bűncselekményből származó pénzt pedig ne rejtegessen más házában. Pancser :D
27/33 anonim válasza:
26 ha szülőnél él, ha nem, jogilag Akkor is felnőtt és bűntethető. A 18 éves, az drágaságaim legjobb esetben is maximum végzős a gimnáziumban. Sokan csak az egyetem elvégzése után szereznek saját lakást, tehát már ezért sem lehet pancsernek nevezni, a pénz pedig jjem feltétlenül kell, hogy bűncselekményből származzon. Én egy év alatt diákmunka nélkül tudok gyűjteni kb 150 ezer forintot, munkával pedig akár egy év alatt fél milliót is. Ha az adott 18 éves fiatal felnőtt mondjuk szintén gyűjti a pénzét, dolgozik egész nyáron és suli mellett is, akkor egy év alatt simán kétszer, háromszor annyit tud gyűjteni, mint én. Plusz gazdagabb rokonok is tudnak adni, barátok valamennyit, ha kell. Nem kell egyből súlyos bűncselekményekre gondolni.
28/33 anonim válasza:
Fhu de hanyadek szülők lennetek mind.. mit kutattok másnak a szobájában, meg kerültek szamon barmiért?🤮 Azt csinál, azzal keres pénzt amivel akar.
29/33 anonim válasza:
Fiamból azt néznem ki h kandi kamera az egész és megy a tiktokra a reakcióm 😂
30/33 anonim válasza:
28 es tenyleg xD
ha egy vibratort talalnanak azt is szamon kernek? azthittem attol hogy valaki a "gyereked" attol meg van maganelete es sajat szobaja ahol nem turkalnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!