Ha el tudom képzepni hogy a demens nagyim megöl, mit tehetek?
Már idős, és sajnos néha teljesen elborul az agya. Ordibál, azt mondja utál, hazudik megállásnélkül mindekinek szemrebbenés nélkül (ezt már mindenki tudja) és ha olyan van, akkor azt mondja, hogy ki akarom őt nyírni. A szomszéd átis telefonált az elején, hogy mi történik, mert zeng az utca a hangjától. Aztán duzzog és eljátssza, hogy rosszul van. Onnan lehet tudni, hogy nincs, hogy a barátnője felhívja ilyenkor (én szólok neki) és vele tud beszélni, hirtelen jobban lesz, érdekes. Mondtam már neki, hogy muszáj pszichiáterhez mennünk, de gondolhatjátok mi lett belőle. Viszont az utóbbi időben egyre roszabb, és azt hajtogatja, hogy biztos én akarom megölni mert idegesítem ezzel hogy muszáj orvosnak látnia stb
Mindent kitalál igazából és őszintén szólva el tudom képzelni, hogy kinyír. Teljesen beszámíthatln, egyszer tök normális, utána meg mintha egy bolond beteg ember lenne.
Muszáj, mert vizsgálatorka kell hordani és segíteni kell neki otthon. Szomszéd utcában vagyok, elég sokszor találkozunk. De muszáj ránézni, külömben múltkor már szerintem legétt volna a ház.
Legutóbb olyan dühös lettem, hogy momdtam neki azt csinálsz amit akarsz, én többet ide nem jövök, nem hordlak orvoshoz. Azt mondja, de, mert a gyereknek kötelessége. Röhögtem egyet, majd felvilágosítottak, hogy tényleg van ilyen törvény.
De a nagymamád, nem?
Szerintem az unokának már nem kötelessége a nagyszülőkről gondoskodnia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!