Mi az első dolog, amivel szakítás után vigasztaljátok magatokat? Hogyan próbáljátok feldolgozni a fájdalmat? Mire gondoltok, mit tesztek?
Figyelt kérdés
ha titeket hagynak el úgy értem..2010. szept. 29. 16:41
11/12 anonim válasza:
16:55 dettó! + elkezdtem olyan dolgokat amit eddig soha! Próbáltam magam azzal vígasztalni, hogy jó egyedül, mert teljesen magad ura vagy! Nehéz feldolgozni. Sírás, meg szidalmazás, csapkodás, egyszerűen nem vagy önmagad. Ez kb. fél év, utána már nem minden emberben a volt párod látod, majd kb. még 1 év, hogy tudj lépni. Addig tartós kapcsolatot nem akarj, mert ha igazán szeretted, nem tudod addig még túltenni magad rajta. (teljesen soha nem fogod)
12/12 anonim válasza:
Sokkal többet beszélgettem, és jártam össze a barátnőimmel és rengeteg zenét hallgattam, többet törődtem magammal. Nekem ezek sokat segítettek.
A szakítás óta bebizonyosodott, hogy jól jártam a szakítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!