Ezért bunkóság visszakérni egy szülinapi ajándékot?
Vettem Anyum szülinapjára egy drágább power banket mert gyakran nem vette fel a telefont azzal magyarázva, hogy lemerült.
Azóta eltelt több hónap és soha nem használja sőt, vett egy másikat mert amit én adtam az nagy.
Nekem hasznos volna mert már nem jó a telóm akkuja és bérletem stb a telefonom van, de így nincs kedvem több 10 000-ért egy full újat venni.
Szerintem egy szülő-gyerek kapcsolatba ez még belefér, az én anyám az első célozgatásoknál felajánlaná, hogy odaadja és tényleg nem sértődne meg utána.
Viszont maga a szituáció szerintem borzalmasan gyerekes és kicsinyes.
Off, de szerintem nem a legszerencsésebb ajándék olyan valamit venni a másiknak, ami a saját problémádra ad választ vele kapcsolatban.
Szólj neki, hogy havonta ellenőrizze a töltöttséget. Önkisülése is van, és ha 5 % alá esik nem lehet újra feltölteni (házi módszerrel).
Aztán később kérd kölcsön addig, amíg nem cseréltetsz akkut, vagy telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!