Mi a véleményetek arról, hogy közel 50 évi házasság alatt a házastársak megutálják egymást, és az egyik halála után a túlélő lényegében megkönnyebbül?
valós családi élmény alapján kérdezem, mert a túlélőn sem a temetésen sem máskor nem láttam gyászt
tudtommal nem az történt, hogy ápolni kellett a másikat, mert az szinte szükségszerűen felemészti a szeretetet
Nézd, 50 év házasság esetén kb. 80 évesek az illetők.
Nem tudhatja senki, hogy látható betegség nélkül milyen mentális problémák is lehettek, vagy bármi... De senkinek semmi köze hozzá.
Ez megint az a kérdező lehet, aki hetente ír ki kérdést arról, hogy gyerek, férj, stb. stb. miért nem szomorú és sír 7/24 a hozzátartozó halála után...
Ez valami becsípődés nála.
Továbbra se értem, miért akarja egy kívülálló a gyászoló családtagok reakcióját monitorozni, bírálni.....
Az összes többi kérdésnél is leírtuk, hogy mindenki máshogy gyászol. Nagyon sokan "befelé".
Van ilyen magam is megéltem ilyet ezért is dolgozom Németországban , mondjuk már most jobb a helyzet mert alig várttam hogy a lányom férjhez menjen .
Tavaly meg is tette 26-évesen .
" a túlélőn sem a temetésen sem máskor nem láttam gyászt" Tudod , nem mindenki gyászol látványosan, főleg nem az idősebb korosztály. És őket már az se nagyon érdeki hogy a rokonaik miről pofáznak a temetés után.
Kérdező, te az a kategória lehetsz aki ha kicsi volt a koszorú azért pofázik másról, ha nagy meg azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!