Férfiak és nők között van aki megbánta családalapítást?
És ezt be meri ismerni?
Szóval nem úgy értem a kérdést hogy válás volt, meg megcsalt a férjed vagy feleséged, és ez miatt egyedül kell nevelned gyerekeket, vagy új családot alapítani de abban később már boldog lettél.
Hanem hogy a házasság után már érezted ez nem az amit akarsz, amikor gyerekek születtek akkor már pláne nem.
És hogy ehhez az egészhez semmi kedved és ez nem a férjed, feleséged személyétől függ, ha egy másik férj, feleség lenne akkor is ugyanígy nem akarnál családban és gyerekekkel élni, mert semmi örömet, boldogságot nem ad neked csak nyűgöt és végtelen munkát.
Van aki így él, élt? (és utána egyedül és sima párkapcsolatban folytatta tovább gyerekek nélkül és úgy boldog?)
Ilyen létezik?
Mondjuk meg őszintén: bele lehet fáradni.
Ezért is fontos, hogy
a) az ember ki tudja magát pihenni, legalább időnként;
b) az ember néha a párjával kettesben is tudjon egy-egy estét tölteni.
Nálunk is néha csikorognak a fogaskerekek, de azért mennek a dolgok. Mondjuk mi annyi, de annyi örömöt találunk a gyerekeinkben, hogy ez azért átsegít a nehézségeken. És ahogy nőnek a gyerekek, egyre könnyebb lesz.
Mire ott állsz felnevelve 1-2 v több gyereket eléggé eleged lesz, ők "szrnak" rád, ami egyébként azt jelenti hogy jól vannak, tehát jól csináltad, mert nélküled is boldogulnak, na és akkor nézel ki a fejedből, hogy és az én életem?
A természet pompásan kieszelte ezt :)
Attól, hogy néha a pokolba kívánod a sarjaidat, és felvillan egy csodás, könnyebb élet ígérete nélkülük, attól még szereted őket, és halálosan aggódsz értük és mindörökké a tieid maradnak lélekben.
Ráadásul viszik tovább azt, amit kaptak tőletek, a családtól, tehát érdemes észnél lenni.
Az apaságért (anyaságért) nem jár Oscar.
Ez egy jó beszélgetés a szülőségről szerintem:
9-re:
Az aszódi gyilkossal kapcsolatban a következőt mondanám.
MINDEN ilyen esetben, amikor elvált (szétment) szülők vannak és a külön élő szülő a láthatáson öli meg a gyerek(ek)et, ott minden esetben a volt párjának akar vele fájdalmat okozni. Tehát a vele való kapcsolatot bánta meg, de nem konkrétan a gyerekekkel volt baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!