20 év korkülönbség családalapításra, sok vagy nem Milyen bajok lehetnek belőle?
Szerintem nagyon sok. (Barátnőm és férje között 15 év van, ő azt mondja, hogy ez még éppen belefér. Mindez úgy, hogy a férje 15 évet letagadhat, olyan friss fizikailag is, kinézetre is, szellemileg is).
De gondolj bele, van olyan pasi, aki már 50 évesen tök kripli:(
Köztünk 12 év van, már azt is sokallom, ahogy öregszik :-) Régebben nem volt gond.
Szóval, szerintem sok, de attól még van rá pozitív példa, hogy működhet.
Nekem, ami a legjobban hiányzott a kapcsolatunkból, az a közös múlt. Nem voltak olyan közös élmények, közös sztorik, mint a velem egykorúakkal. Amit ő hallgatott zenét, és szeretett, az már nekem ósdi. Ilyenekről nagyon jókat tudtam beszélgetni egy korombeli baráttal, de jó lett volna, ha a férjemmel is van ilyen kötődés. Én úgy érzem, hogy ő egy másik világban nőtt fel. Voltak vitáink is a generációs különbségekből, sok dolgot ő másképp lát, másképp vélekedik arról. Pl. a tetoválás téma. Ő nem bírja elfogadni a mai napig, hogy tanult ember is lehet agyontetoválva, és hasonlók...
Tanulságos ilyet olvasni, mint amit a 9-es leírt.
Hogy igenis őszintén felvállalja, hogy az évek múlásával lehet összegezni, hogy mi az, ami más egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!