Hogyan fogadnátok, ha a 21 éves lányotoknak 45 éves barátja lenne?
Vagy úgy egyáltalán mi a véleményetek erről?
Közös a hobbijuk ezáltal ismerkedtek meg.
A férfinek már a volt feleségétől van egy fia és általa unokája is már. Utána volt még egy házassága a férfinek.
A férfi egy bérházban lakik egy nem túl jó környéken. Nincs igazán sok pénze úgyhogy nem azért van vele.
Nem tudom hogy akkor mit eszik ezen a lány?
Külsőre a lany is visszafogott,egyszerű, viszont tuti találna fiatalabbat. A lány egy elég jól kereső szakon tanul még egyetemista.
Kozeli ismerosomrol van szo.
Kb. 5 perce válaszoltam egy majdnem ugyanilyen kérdésre.
Tesztelitek az emberek tűrőképességét?
Ott azt hiszem, 24 éves volt a lány.
A következőben 17 éves lesz a lány?
Nem válaszolok újra és újra, mert tegnap is válaszoltam egy ilyenre. Olvassatok vissza :)
Ha nem a lányod, akkor miért úgy tetted fel a kérdést, hogy hogyan fogadnátok, hogy lányotoknak....?
A végére meg odaírod, hogy közeli ismerősről van szó.
Már ez is gyanús :D
Azt szolnam hogy adott ket felnott, nagykoru ember, innentol csak rajuk tartozik hogy mit kezdenek egymassal.
Nyilvan mas lenne a helyzet egy fiatalkoru, 14-16 eves eseteben, de itt mar felnott norol es felnott ferfirol van szo, akik el tudjak donteni mi a jo nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!