Miért nem csinálnak semmit?
Többen lakunk itthon, senki nem képes arra hogy elmosogasson vagy felseperjen pedig egész nap itthon vannak, én meg aki aznap pont 13 órát dolgoztam, még hazaérve mosogassam a nagy kupacot hogy tudjak mibe kaját főzni magamnak :/
Miért lusták maguk után elmosogatni?
Ha nem mosom el 1-2 nap után elmossák
Anyum is olyan akkor takarit 5 percet mikor itthon vagyok, hogy azt lássam mintha ő takaritana
De mikor nem vagyok itthon nem csinál semmit
Nincs sajnos
De tervben van hogy költözök
Mégis mindennapi tényező és eléggé idegesit?!
Le kell ülni és megbeszélni.
Én is lusta vagyok, nálam lustábbat nem találsz, egyedül az vált be, amikor egy olyan albérletben laktam, ahol sokan voltunk, hogy ki volt téve a falra egy beosztás, hogy kinek mikor kell takarítania. Azon a héten az illető dolga volt, hogy kiporszívózzon, felmosson, kivigye a szemetet, ha kell stb. És ez működött, havonta egyszer került sorra mindenki, abba senki nem halt bele. Egy próbát megérhet. Legyen büntetés, ha valaki nem csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!