Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idős nagynéni unatkozik,...

Idős nagynéni unatkozik, ezért beleszólna az életembe?

Figyelt kérdés

30N vagyok, van egy pàrom évek óta, akit nem tudtam apàmnak bemutatni, mert senkire nem kívàncsi. Ez a nagynéni apàm egyik sokadik testvére, idős és unja magàt. Azt sem tudom, kitől tudta meg, hogy van valakim, mert hogy nem tőlem, az is biztos. A saját lànya nem foglalkozik vele, mert nem érdekli, halàlra idegesíti. Mikor utoljàra làttam, azzal jött, hogy biztos azért vagyok elhízva, mert fogamzàsgàtlót szedek, és hogy nem e félek, hogy terhes leszek, mert bàrmi megtörténhet. Kérdőre vont lekezelő módon, hogy szerinte én nem akarom bemutatni otthon a pàromat... Leszögezném, hogy ezt a nőt én sose érdekeltem, nem jàrtunk össze soha, apàm sem nagyon érdekli, de most kitalàlta, hogy együtt fognak lógni.

Én nem értem, hogy ennek a nőnek mi köze van az én magànéletemhez olyan szinten meg plàne, hogy képes legyen itt nekem unalmàba belekavarni?!

Az apàmat a fentiektől függetlenül tisztelem, rengeteget segítek rajta, de azt nem tűröm, hogy egy szinte idegen kezdjen el lyukat fúrni.

Hogy lehet az ilyen embert leàllítani? Most mire szàmítsak tőle, hogy majd telebeszéli apu fejét?

2022. nov. 5. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Minek foglalkozol vele, ha nem is tartod a kapcsolatot? Egyáltalán minek találkozol vele?
2022. nov. 5. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Lazítani kell vele a kapcsolatot.
2022. nov. 5. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, valami agyon tetovált, balhés, munkakerülő - hol dolgozik, hol nem - bohóc a pasija, azért nem akarják megismerni...

Én meghallgatnám a szülői oldalt is! Olyan nincs, hogy ok nélkül nem akarják megismerni a szülők a lányuk pasiját!

2022. nov. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!