Idős nagynéni unatkozik, ezért beleszólna az életembe?
30N vagyok, van egy pàrom évek óta, akit nem tudtam apàmnak bemutatni, mert senkire nem kívàncsi. Ez a nagynéni apàm egyik sokadik testvére, idős és unja magàt. Azt sem tudom, kitől tudta meg, hogy van valakim, mert hogy nem tőlem, az is biztos. A saját lànya nem foglalkozik vele, mert nem érdekli, halàlra idegesíti. Mikor utoljàra làttam, azzal jött, hogy biztos azért vagyok elhízva, mert fogamzàsgàtlót szedek, és hogy nem e félek, hogy terhes leszek, mert bàrmi megtörténhet. Kérdőre vont lekezelő módon, hogy szerinte én nem akarom bemutatni otthon a pàromat... Leszögezném, hogy ezt a nőt én sose érdekeltem, nem jàrtunk össze soha, apàm sem nagyon érdekli, de most kitalàlta, hogy együtt fognak lógni.
Én nem értem, hogy ennek a nőnek mi köze van az én magànéletemhez olyan szinten meg plàne, hogy képes legyen itt nekem unalmàba belekavarni?!
Az apàmat a fentiektől függetlenül tisztelem, rengeteget segítek rajta, de azt nem tűröm, hogy egy szinte idegen kezdjen el lyukat fúrni.
Hogy lehet az ilyen embert leàllítani? Most mire szàmítsak tőle, hogy majd telebeszéli apu fejét?
30 éves nő vagy. Kérdés?
Amúgy mi a fenét kell az életerős, kb 60-as apádon rengeteget segíteni?
Kérdés az, hogy miért foglalkozol vele?
30 éves vagy, ints be neki és annyi.
Az én nagynénim is ilyen, van 5 gyereke, mindegyik utálja, de másokat is piszkál, az ilyen szipirtyókkal nem kell foglalkozni, jobb soha nem lesz.
A nagynénivel pont annyira tartod a kapcsolatot, amennyire akarod.
Viszont nekem is furcsa, hogy még a kérdésben is kiemeled, mennyire fontos számodra az apád, a párod viszont még megismerni sem akarja.
Furcsa egy öreged lehet, ha nem kíváncsi a lánya barátjára, akivel már évek óta együtt van...
Ilyenkor már azzal szokták cseszegetni a lányokat is, hogy mikor jön már az unoka.
Tipikus idős néni, akit letojnak a leszármazottjai, ezért unalmában a környezetével foglalkozik.
Semmit nem tudsz vele csinálni! Kerülöd, ahogy csak lehet!
Én azért sajnálni szoktam az ilyen magányos időseket, akikkel nem foglalkoznak a gyerekeik, unokáik, mert rossz lehet mindig egyedül!
A nagymamámmal éltem, aki mindig nagyon várta, hogy haza jöjjek a munkából és beszélgessünk! Mondjuk, ő volt a világ legjószívűbb, legjobb embere! Az biztos, hogy ő egy angyal volt!
Egyébként, én könnyen meg szoktam magam értetni a nehéz természetű öregekkel is! Lehet, ehhez is kell valami érzék, de én könnyen meg szoktam törni a jeget.
Amúgy... Bezzeg, ha majd meghal az öreg néni, hamar elő fognak kerülni az örökösök... Sőt! Már erre várnak...
Hogy találkoztok egyáltalán, mert ha nem tudtad bemutatni a párodat édesapádnak, akkor gondolom nem sűrűn jársz haza (érthető) ilyenkor ez a nagynéni hogy kerül képbe ? Ott lakik vagy mi ?
Amúgy nem kell vele találkozni, ha internete írogat akkor meg le kell tiltani. Egy nagynéni, akivel amúgy se tartottad a kapcsolatot, szinte idegen számodra, ráadásul beszólogat, én nem vacilálnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!