Mit csináljak, hogy megváltozzon?
El kell fogadnod, vagy harcolj a dolog ellen...
de tény, h több időt kéne együtt töltenetek
Hova lett a tűz meg a romantika? Világosan leírod: a gyerek akadályozza ebben a férjedet meg az, hogy nem fogysz le (mellesleg azt neki is fel kéne fogni, hogy ha szoptatsz, még nem lehet).
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy normális a helyzet, mert nem az. A férjed nem akarta a gyereket? Miért érzi magát elhanyagolva? Azt hiszem, neki ugyanaz a problémája, mint neked: úgy érzi, te nem törődsz vele, csak a gyerekkel, de elfogadta (beletörődött), hogy a gyerek az első. Ő a gyereket hibáztatja. Te meg a férjedet, mert szerinted miatta nincs romantika, ő passzív.
A megoldást nem tudom, de ha sürgősen nem változtattok, válás lesz a vége.
Ertheto. 10 honapos baba melett, nehez romantikazni, vagy akarni, minket reszrol.
"Noi praktika"? 50 eve talan meg ment, bevalt, mamar nem. Miert mindent a nonek kell csinalni? "Lefogyni, hizelegni, dolgozni, babat nevelni, takaritani, mosni, fozni, na hagyjuk. A nok nem csak erre szulettek.
Lehet, mindketten faradtak vagytok. 11 ev, eleg hosszu ido egyutt. A statisztika szerint, csak az elso 2 ev a tuzes.
Elhiszem, hogy elfogyott az erod, de fejed mellett vagy nelkule, kuzkodni kell tovabb, a babaert.
Azt is megertem, hogy gyerekkel, foleg ppicivel, minek Wellness Centre-be menni. Ugy igen, ha van ott babyszitter, es Ti tudtok egy kis idot eltolteni.
Azt hiszem a ferjed egy kicsit salodott a babanevelesben. Nem szamitott ra, hogy mennyi munkaval jar.
Hogy is mondta Al Bundy?
"Miért várod el, hogy izgalomba jöjjek egy újracsomagolt tavalyi szendvicstől?"
Egyébként ő megmondja, mi a baja. A gyerek és a munka mellett már nem marad semmi ereje. Szerintem ez érthető indok, én napi 10 órát dolgozom, este 7-re érek haza, és akkor még a gyerekkel is foglalkozom, tehát mire az ágyba kerülök, már semmi erőm sincs.
Most mit lehetne ezzel tenni? Mondjak fel?
A kövérségről pedig: nagyon sok nő szülés után teljesen elengedi magát, és sokat hízik. Ez még elfogadható a szoptatós időszakban, de amikor már évek óta csak mennek fel a kilók, akkor az már igénytelenség. "Fogadj el így." Na persze, én meg megiszom napi 10 sört, fogadj el úgy. Szóval ha a férjed azt mondja, fogyj le, akkor ne rögtön neki ess, hanem állj rá a nyüves mérlegre és nézd meg hány kiló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!