Hogyan segíthetném/támogathatnám a barátomat ebben a helyzetben?
Röviden az a lényeg, hogy 1 hete meghalt egyik gyerekkori barátja, akitől sok mindent tanult. Neki 2 nap múlva lesz a temetése (autóbalesetben halt meg). Közel egy hete pedig megtudta, hogy meghalt a biológiai anyja. A barátom 3 éves koráig élt a biológiai édesanyjával, de utána az anyja örökbe adta. Utána egy olyan családhoz került, ahol verték, majd 5 éves korában került a mostani szüleihez. Az igazi édesanyjával 3 éves kora óta nem találkozott, de el szeretne majd menni a temetésére, hisz mégis csak ő szülte. Az ő temetése másfél hét múlva lesz. Kérdeztem tőle, hogy hánykor/hol lesz a temetése, de azt mondta, hogy ez csak rá tartozik. Láttam rajta, hogy nagyon megviselte a dolog. A haverja temetésére én nem tudok elmenni, nem is nagyon ismertem.
Mindkeketten 17 évesek vagyunk.
nem akarok köcsögölni de sztem lesz egy pont ahol összefog teljesen roppanni... na ott nagy szüksége lesz rád... vagyis ha velem ilyesmi történne akkor biztos hogy kellene hozzá a barátnőm hogy túléljem... mellesleg részvétem ;(
16/F
Köszi.
Biztos nehéz lesz túlélni ezt az időszakot. Remélem a kapcsolatunk is túléli, és jönnek a jobb idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!