Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is volt ugy hogy senkinek...

Mas is volt ugy hogy senkinek se eleg jo ? En mindenkinek meg teszek mindent ha ugyvan . Apam anyam tesom ferjem es megis en vagyok a hibas mindenbe ... Elegem van mar bele faradtam ha jo vagyok ha rossz mar unom az eletem szo szerint

Figyelt kérdés

#elégtelenség #Mindenbol #Mindenkibol
2022. okt. 15. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkinek semmit megtenni. Ilyen egyszerű.

Én is ilyen voltam, és csúnyán ki is használtak. Most már nem. Leszarom, mindenki oldja meg az életét.

A legjobb barátnőmnek, és a barátomnak segítek, mert ők nem hagynak szrban, mint mindenki más tette, a többiek meg így jártak.

Egy életem van, és azt nem Terézanyuként akarom leélni.

2022. okt. 16. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

"Nem kell senkinek semmit megtenni. Ilyen egyszerű."

Nem, nem ilyen egyszerű. Mert az embernek jólesik segíteni, hasznosnak érezni magát, és ha nem teszi, ha mindig nemet mond, attól egyre rosszabbul fogja érezni magát. Az a megoldás, hogy meg kell találni ebben is az arany középutat: annyit kell segíteni másoknak, hogy az még nem legyen kiszúrás saját magunkkal. Amikor már az lenne, na akkor kell nemet mondani.

2022. okt. 16. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!