Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyerekkori traumátok volt?

Milyen gyerekkori traumátok volt?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 20:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem mindenkinek van valami, annak is, aki azt mondja, hogy neki a válltörés a legnagyobb. 2 év intenzív pszichoterápia után mondhatom, hogy nemcsak azok a traumáink vannak, amiket gondolunk. Egy jó terápia felderít sokmindent, de sajnos a társadalom nagy része sosem megy el terápiába.
2022. okt. 13. 10:41
 22/30 anonim válasza:
89%
Hogy anyám előbb meghalt mint apám...
2022. okt. 13. 19:36
 23/30 anonim ***** válasza:
91%
Autóbaleset.
2022. okt. 13. 19:41
 24/30 anonim ***** válasza:
90%

"sajnos a társadalom nagy része sosem megy el terápiába"

Nem nagyon hinném, hogy lenne rá kapacitásuk a pszichológusoknak, hogy mindenki terápiába járjon.

2022. okt. 13. 19:43
 25/30 anonim ***** válasza:
93%
Anyukám szülei, akik nagyon közel álltak hozzám érzelmileg, mert nagyon sokat foglalkoztak velem és a nagyobbik öcsémmel, meghaltak egy autóbalesetben, amikor 7 éves voltam (a kisebbik öcsém meg csak három hónapos).
2022. okt. 13. 22:08
 26/30 anonim ***** válasza:
83%

24-es, látom, megragadtad a lényeget! Ha most azt mondanám, hogy mindenkire ráférne, hogy egy magasan képzett személyi edzővel dolgozzon egy-két évet, hogy betanítsa neki a főbb mozgásmintákat, gyakorlatokat, megnézze, van-e tartáshibája, asszimetriája, azokat korrigálják, akkor meg belekötnél, hogy nem lenne elég személyi edző? :D

Nyilván nem fog elmenni minden egyes ember, de ahhoz képest, amennyien most járnak, mennyivel jobb lenne a társadalom, ha minél többen elmennének.

Egyébként ha már itt tartunk, akkor az nagyobb gond, hogy a legtöbb embernek pénze sincs rá.

2022. okt. 13. 23:22
 27/30 anonim ***** válasza:
89%

Gyakori iskolai szivatásokkal voltak gondjaim. Éveken keresztül nem tudtam beilleszkedni, fizikailag és lelkileg bántalmaztak az osztálytársak és a tanárok szinte semmit sem tettek a védelmemben...

Jó, hogy véget ért az általános iskola, fellélegeztem, amikor az utolsó napon kiléptem az iskola épületéből

2022. nov. 7. 12:21
 28/30 anonim válasza:
67%
tetszik ahogy egy-ket ember ki van akadva azert hogy nehanyan direkt faszsagokat valaszoltak. rengeteg embernek vannak traumai, valakinek kisebb masnak nagyobb. es senki sincs egyedul, barmilyen szarnak is tunik a helyzet. de amugy valoszinuleg azoknak a nagy resze akik direkt faszsagokat irtak, azok ezt mar regota tudjak, vagy csak onsajnaltatasnak erzik ezt az egeszet, ezert inkabb nem is irnak. nekem is megvannak a magam traumai, most egy klinikai szakpszichologus foglalkozik velem. egyenlore ami biztos hogy figyelemzavarom, hiper szexualitasom es valamilyen szemelysegzavarom is lett a gyerekkorom miatt. de a traumaimat nem szeretnem reszletezni (de peldaul ha megnezed hogy a hiper szexualitas miert alakul ki, mar igy is sejthetsz par dolgot). na jol van puszillak titeket, megyek, beveszem az altatomat es csucsukalok egyett, mert tegnap 3 orat aludtam.
2023. márc. 27. 21:03
 29/30 anonim válasza:
61%
megszülettem...
2023. nov. 19. 08:41
 30/30 anonim ***** válasza:
90%

Annyira féltem apámtól, hogy nem mertem szólni ha pisilnem kellett, szomjas/éhes voltam, valami fájt (a nem ivás miatt már gyerekkoromban veseköveim voltak, az első vesegörcsöt csak akkor vették eszre mikor már halálosan sápadt voltam az ájulás szélén). Nem figyeltek arra hogy eleget aludjak, 7-9 eves koromban gyakran 10-11-ig fent kellett ülnöm este és mondanom a leckét. Másnap fél 7kor kelés.

Nem figyeltek rá h mossak fogat. Ha meghívtak szülinapra, nem mehettem el. Nem hitték el h szorít a cipő csak miután leesett a körmöm. Borzasztó volt, nem is mesélem tovább.

2024. ápr. 1. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!