Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is illetlenség...

Szerintetek is illetlenség volt sógornőmék részéről?

Figyelt kérdés
Ma voltak nálunk. 3 gyermekünk van. A két kisebbnek (7,4 évesek) nemrég volt a születésnapjuk, hoztak nekik ajándékot, meg nekünk is egy kis apróságot ,a nagylánynak (10 éves) meg semmit. Olyan rosszul esett neki, úgy sajnáltam szegényt. Mi a véleményetek a szituációról?
2022. okt. 9. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2022. okt. 9. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Hát legközelebb oda sem kell vinni ezentul ajandekot.
2022. okt. 9. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Én biztos nem a házi gazdának viszek ajándékot ha gyerekek vannak. Amit nektek vettek azon inkább a 3. gyereknek kellett volna valamit venni.
2022. okt. 9. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem illetlenség. Tudom rosszul eshet neki, de minden gyereknek meg kell tanulnia, hogy van olyan eset, amikor más kap, de ő nem és azt is, hogy nem csak körülöttük forog a világ. Amúgy ilyenkor lehetne a két kicsit megtanítani arra, hogy amit ők kaptak, abból kínáljanak meg másokat is. Kár lenne emiatt haragot tartani.
2022. okt. 10. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a nagylányod értse meg, hogy nem az ő születésnapja volt, nem ő volt a vendéglátó...

Tízévesen rég nem problémáztam ilyesmin, hogy hú, a szüleim miért kapnak valamit, és én miért nem, a mostohaöcsém ellenben még 12 évesen is kivágta a hisztit, amikor ő (nem szülinaposként) nem kapott ajándékot.

2022. okt. 10. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt megérti egy tízéves,hogy a szülinapos ajándékot kap,de nekem is rosszul esne gyerekként,hogy ez a Jancsikáé, ez a Pistikéé, ez az apué ez az anyué,nekem meg semmi
2022. okt. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!