Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes hinnem neki, ha...

Érdemes hinnem neki, ha évekig megcsalt?

Figyelt kérdés
Közben meg otthon nagyon szeretett engem,semmi okom nem volt gyanakodni.Azt hittem példás a házasságunk.Persze könyörög,hogy bocsássak meg neki.Nem tudom,hogy hihetek-e neki.Van itt olyan ember,akinek érdemes volt újra kezdeni,ilyen előzményekkel?Kérem,olyanok válaszoljanak,akinek van hasonló tapasztalata..
2010. szept. 26. 21:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem jellemző rá...
2010. szept. 26. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad hiába ellenőrződ folyton csak azt éred el h még inkább kifelé mene a kapcsoltból,a férfivel ügyesen kell játszani.Laza poráz amit néha néha megrntasz de úgy h észre se vegye h te fogod a végét.De ha folyton rajta ülsz elűzöd,tapasztalat.
2010. szept. 26. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy az is fontos h miért is könyörög neked azért mert még szeret és csak botlott egyet vagy kell egy háztartási robot sorry a nyers fogalmazásért egy hülye akivel mindent meg lehet tenni mert eltüri és ugyis megbocsát,és továbbra is csinálja amit eddig,te meg futhatsz még pár kört...helyedbe elgondolkodnék hogyan tovább.
2010. szept. 26. 22:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Évekig hazudott a szemedbe... én ezt nem tudnám megbocsátani.

Engem is megcsalt a párom, csak éppen egyetlen alkalommal. És utána rögtön elmondta. Még így is alig tudtam neki megbocsátani, elfelejteni pedig egyáltalán nem. De ha évekig titkolta volna... azt soha nem bocsátanám meg!

2010. szept. 26. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2010. szept. 26. 22:50
 16/24 Vérgibbon válasza:
Szorul a hurok a ganyé nyaka körül, megígér fűt fát ha visszafogadod, utána maximum egy fél évig fogja bírni. Ígéri, hogy ügyvéddel rád hagyja mindenét ha még egyszer előfordul, de ha ügyvédhez mennél akkor csak halogatni fogja a dolgot. Ne bízz meg benne ő csak egy pasi. Tudom ez így lenne mert én csak magamból indulok ki.
2010. szept. 26. 23:19
 17/24 anonim ***** válasza:

azért menjetek csak ügyvédhez és írja alá hogy mindent rád hagy ha megcsal hihi én belemennék...lehet hogy jövő héten máris lesz egy házad vagy autód, legalább jól jössz ki a dologból (és ő akarta)

amúgy mindnekinek jár EGY darab második esély, mert mindneki hibázhat, satöbbi,

mondjuk én anno az exemnek nem adtam, mert mire jött volna már kiszerettem belőle és nem éreztem semmit, úgy minek kibékülni.

de ne felejtsük el hogy rendszeresen csalt, tudatosan, nem egyszeri részeg megbotlás volt :-( és ez a legsúlyosabb. átver a hátad mögött folyamatosan a szemedbe hazudott, ilyen esetben szerintem nem ját újabb esély, sajnos.. :-(

de persze ez a te döntésed kell, hogy legyen.

2010. szept. 27. 06:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Még várasd meg egy kicsit, hogy biztosan gondolja e.
2010. szept. 27. 10:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért van különbség a véletlenül egyszer félrementem és az évikig tartó hazuduzó megcsalás között.az elsőnél jár az esély a másodiknál már megfontolandó...
2010. szept. 27. 10:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés? Szerintem te magad is tudod a választ. Kutyából nem lesz szalonna, itt nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy el tudod-e fogani a párodat ilyennek, és tudsz-e, illetve AKARSZ-E ilyen kapcsolatban élni, mert változni semmi nem fog. (Legalábbis jó irányba nem, max. ha megismert egy jobbat, elhagy.)
2010. szept. 27. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!