Érdemes hinnem neki, ha évekig megcsalt?
Évekig hazudott a szemedbe... én ezt nem tudnám megbocsátani.
Engem is megcsalt a párom, csak éppen egyetlen alkalommal. És utána rögtön elmondta. Még így is alig tudtam neki megbocsátani, elfelejteni pedig egyáltalán nem. De ha évekig titkolta volna... azt soha nem bocsátanám meg!
azért menjetek csak ügyvédhez és írja alá hogy mindent rád hagy ha megcsal hihi én belemennék...lehet hogy jövő héten máris lesz egy házad vagy autód, legalább jól jössz ki a dologból (és ő akarta)
amúgy mindnekinek jár EGY darab második esély, mert mindneki hibázhat, satöbbi,
mondjuk én anno az exemnek nem adtam, mert mire jött volna már kiszerettem belőle és nem éreztem semmit, úgy minek kibékülni.
de ne felejtsük el hogy rendszeresen csalt, tudatosan, nem egyszeri részeg megbotlás volt :-( és ez a legsúlyosabb. átver a hátad mögött folyamatosan a szemedbe hazudott, ilyen esetben szerintem nem ját újabb esély, sajnos.. :-(
de persze ez a te döntésed kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!