Szóval nemsokára 19 éves leszek és a családi okok miatt elszeretnék költözni de sajnos fogalmam sincs hová mehetnék. Az alkoholista apámhoz aki egy hónap tölt mindig egy gyárban(szállón lakik) és tovább áll vagy egy sráchoz akivel 4 éve?
Szóval apád kb otzhon sincs, mert szállón van, te meg azon morfondírozol h ösdzecucvolj egy vadidegennel 1 SZOBÁBA
🤦
Én öszecuccoltam 19 évesen a barátnőmmel aki egykor vadidegen volt számomra.
Inkább ez, mint egy alkesszal aki mivel az apja alárendeltségi viszonyban lesz vele szóval duplán rossz lakhatás szempontjából.
Azt írja a kérdező ismerik egymást mindent tud róla.
A nem normális az az, ha az apjához költözik 19 évesen, ahelyett, hogy olyan valakivel aki várja és megbízik benne.
Nem. Azt írja h a srác mindent tud RÓLA.
Na meg messengeren én is azt írok amit akarok.
Az h két csaj v két srác összeköltözik ismeretlenül, ok.
De h csak úgy kiszolgáltassam magam egy olyan embernek akivel személyesen még nem találkoztam....
Mert a srác tisztában van azzal h minden szart el kell viselnie a kérdezőnek, hiszen nincs hova mennie
Úgy őszintén? Ha az apja úgy sincs ott ahol lakna, akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!