Miért mentik fel a gyerekek a szüleiket minden rossz tettük alól?
"Mégiscsak az anyám/apám",
"A szíve alatt hordozott",
"Nem lökött ki, nem dobott el, mint más szülő, aki intézetbe adja a gyerekét",
"Szeretett, csak nem mutatta ki",
"Ő mindig csak a javamat nézte, hogy nekem jó legyen".
Ez miért van? Miért mentik fel a szüleiket a gyerekeik? Főleg a legaljasabb szülőket, azokat is felmentik, kiszépítik, meg mentséget találnak a tetteikre, cselekedeteikre.
Ki általánosít? Hol írtam én olyat hogy mindenki ilyen?
A gyakorin mindenki alapból nem posztolja ki a gyerekét a közösségi oldalakra, János és Mária kaliberű neveket ad a gyerekének, vagy ősmagyar nevet, természetképeket lő, és 600 000 forintot keres. Nem a gyakori népéről kérdeztem, hanem hogy miért van ez a jelenség.
"Amiért a szülők is mindent megbocsátanak a gyerekeiknek"
Miért? Vezesd le, magyarázd el!
Kilences, ha tényleg nem látod mennyire ellentétes a két dolog...
1.: Ők hozták létre a gyerekeket, ergo eleve kötelességeik vennek velük szemben, megvédeni őket talán a legfontosabb
2.: Ha a gyerek rossz dolgokat követ el, azokért legalább részben a szülők is felelősek, mivel ők nevelték fel.
3.: Egy pusztán szülő-gyerek viszonylatban 100% a szülő felelőssége a kettejük közti kapcsola miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!