Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki már előre fél a...

Van aki már előre fél a karácsonytól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Én várom,bár nem engedhetünk meg magunknak nagy dolgokat,de nagyon jó hogy összegyűlik a család és csupa szeretet lengi be a házat,számomra ez nagyon fontos ünnep :)
2010. szept. 26. 22:40
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Én sem félek szerencsére. Nincs mitől.Sőt, nagyon szeretem! Valahogy ilyenkor az egész hét meghitté válik. Nem rohanunk, sokat vagyunk együtt a férjemmel, anyuékkal, testvéremékkel, anyósomékkal. Most már 2. éve 27-én mi vendégeljük meg a férjemmel a két családot. Erre mindig nagyon készülök. És szerencsére egyik családban sincsenek anyagi problémák, mégsem az ajándékozás a legfőbb program a karácsonyból. Inkább az együttlét, a nagy kártyapartik.

Ahogy olvasom a válaszokat, látom,hogy nagyon sok embernek nem boldog a karácsony. Őszintén sajnálom őket és remélem,hogy egyszer lesz benne részük.

2010. szept. 27. 08:41
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a férjem rokonai állandóan szervezik nekünk a programokat, nincs egy szabad percünk se és több 10000-es ajándékokat várnak el.
2010. szept. 27. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!