Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki már előre fél a...

Van aki már előre fél a karácsonytól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:34
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos én is az anyagiak miatt félek főleg.:-(

Nem szoktam orbitálisan drága meglepetésekre költeni, de élek-halok az ajándékozásért! Szeretem kiválasztani, megvásárolni, hazavinni, becsomagolni és legfőképpen átadni és bámulni, amikor kibontják!:-)

Viszont ez lesz az első olyan Karácsonyunk, hogy albérletben vagyunk és minden hó végére teljesen üres a pénztárcánk úgy, hogy még egy pár ezrest kölcsön is kértünk...:-(

Tehát fogalmam sincs, hogy min tudnánk még spórolni, nem iszunk, nem cigizünk, márkátlan, olcsó termékeket vásárolunk, egy szelet csoki is luxus, de komolyan.:-( Addigra még bekapcsolják a fűtést is és arra is kell plusz pénzt fizetni, úgyhogy azt hiszem, idén elmarad a nagy ajándékozás.:-(

2010. szept. 26. 17:12
 12/43 anonim ***** válasza:
31%
félni a háborútól szokás de nem várom utálom...
2010. szept. 26. 17:13
 13/43 anonim válasza:
100%

szeretem a karácsonyt nálunk akkor vannak a családi veszekedések.

Apám elmegy a kocsmába, ott karácsonyozik hazajön és buli ezerrel... sajnos ez van anyám fél elválni illetve egyedül lenni

2010. szept. 26. 17:13
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első!!

Kérlek írd meg merre laksz!!

2010. szept. 26. 17:18
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen félek tőle ,mert nem szeretem,egy hatalmas látszat,pénzrablás parasztvakítás,régebben szerettem de manapság egy kétszinű komodéia az egész.Eelájátszuk hogy milyen boldogok vagyunk rózsaszín idill minden miközben rohadtul utál mindenki mindenkit,és hiába van körölöttünk sok ember magányosak vagyunk,mert belül tudjuk hogy mindez csak látszat.
2010. szept. 26. 17:19
 16/43 anonim ***** válasza:
38%

Aki azért fél mert nincs pénze azt nagyon tudom sajnálni hogy neki csak erről szól a karácsony.

Sose veszek senkinek 1000 ft-nál drágább dolgot, sokszor magam csinálok valami ékszert, medált inkább. Olcsó és mindig nagyon örülnek a személyreszabott ajándéknak az emberek.

2010. szept. 26. 17:21
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
17:21! Azért nagy különbség van a két dolog között. Nem mindegy, hogy valakinek ajándékokra nem futja a pénzéből vagy pedig attól retteg, hogy mikor kapcsolják ki a gázt vagy a villanyt vagy szinte mindennapi probléma az, hogy miből és mit fognak enni. A két dolog nem összehasonlítható! De gondolom még fiatal vagy és az életnek ezen részéről még nem sok fogalmad van (kívánom, hogy maradjon is ez így).
2010. szept. 26. 17:26
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
17 21 elnézést de nem anyagias senki csak van különbség a nem kapok cukorkát és a szenteste rádvágják a villanyt mert elmaradtál egy havi részlettel,és eközben majd megfagsz mert nincs pénzed megjavítani a nyomorult fütést.
2010. szept. 26. 17:31
 19/43 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Alapvetően szeretem a karácsonyt, mert imádok vásárolgatni, csomagolni és várni, hogy az illető örüljön az ajándéknak. Meg persze imádok enni is, az a sok finomság...nyááámmmm!

Idén azért lesz egy kicsit jobb a karácsony, mert végre van munkám, és megtehetem, hogy olyan ajándékot vegyek mindenkinek, amilyet gondoltam és nem kell számolgatni a pénzem...

Viszont amiért nagyon rossz lesz a karácsony, az az, hogy idén meghalt a Mamám, akit mindenki nagyon szeretett és nehéz nélküle az élet. Minden évben náluk voltunk karácsonykor. Ebből a szempontból félek.

2010. szept. 26. 17:32
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a szentestét nem azzal fogom tölteni akit szeretek. Általában a szobámban töltöm és bámulom a tv-t.
2010. szept. 26. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!