Van aki már előre fél a karácsonytól?
Várom, mert kapok ajándékot :P
Nem várom, mert utálok ajándékot venni. Sose tudom kinek mi lenne a jó, szóval Szerelmemnek már most elkezdtem nézni...
Szerencsére hozzánk nem jönnek rokonok, jobb is.. Az egész olyan, hogy átmegyünk mamámékhoz, akik pár házzal arrébb laknak, addig apa berakja a karácsonyfa alá a cuccokat, addig mamámnál megkapjuk, hazamegyünk, ott is, majd vacsi...
Na meg az a rossz, hogy Karácsony napján nem lehetek Barátommal :(
(szerencsére anyagi problémák nincsenek a családban..)
15/L
Én nagyon utálom:S
Tavaly pont szenteste halt meg anyu, végül is szentreggel, de ez nem is számít.
Anyósomék hívtak, h töltsük velük a karácsonyt, van egy két éves kisfiunk is, már előre összeszorul a szívem, h mindenki ajándékokat bontogat, én pedig ott leszek a fájdalommal. Szerettem volna itthon maradni, csak a fiúk menjenek, de hallani sem akarnak róla.
Pedig szívesebben gyászolnék itthon, mint, h jópofizzak, és a fiam előtt megjátsszam, h hú de boldog vagyok....
29/N.
18:20
Tudom,hogy fájdalmas lesz amit írok, de nyugodtan érezd jól magad, anyukád is azt akarná, ha élne! Neki attól nem lesz jobb, de rosszabb, ha 1 napot a családoddal töltesz, és jól érzed magad (ami gondolom nagyon nehéz lehet :( )
Őszinte részvétem így utolsó gondolatként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!