Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki már előre fél a...

Van aki már előre fél a karácsonytól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek, várom már nagyon, csak tisztában vagyok vele, hogy ajándékra nem fog túl sok jutni.
2010. szept. 26. 17:37
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Zala megyei vagyok
2010. szept. 26. 17:38
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldre szamuztem magam, karacsonyra mehetek csak haza, igy azt kell mondanom, iszonyatosan varom a karacsonyt.
2010. szept. 26. 17:41
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek tőle,viszont utálom! -.-
2010. szept. 26. 17:53
 25/43 anonim ***** válasza:
91%

Várom, mert kapok ajándékot :P

Nem várom, mert utálok ajándékot venni. Sose tudom kinek mi lenne a jó, szóval Szerelmemnek már most elkezdtem nézni...

Szerencsére hozzánk nem jönnek rokonok, jobb is.. Az egész olyan, hogy átmegyünk mamámékhoz, akik pár házzal arrébb laknak, addig apa berakja a karácsonyfa alá a cuccokat, addig mamámnál megkapjuk, hazamegyünk, ott is, majd vacsi...

Na meg az a rossz, hogy Karácsony napján nem lehetek Barátommal :(

(szerencsére anyagi problémák nincsenek a családban..)

15/L

2010. szept. 26. 17:55
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon utálom:S

Tavaly pont szenteste halt meg anyu, végül is szentreggel, de ez nem is számít.

Anyósomék hívtak, h töltsük velük a karácsonyt, van egy két éves kisfiunk is, már előre összeszorul a szívem, h mindenki ajándékokat bontogat, én pedig ott leszek a fájdalommal. Szerettem volna itthon maradni, csak a fiúk menjenek, de hallani sem akarnak róla.

Pedig szívesebben gyászolnék itthon, mint, h jópofizzak, és a fiam előtt megjátsszam, h hú de boldog vagyok....

29/N.

2010. szept. 26. 18:20
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

18:20

Tudom,hogy fájdalmas lesz amit írok, de nyugodtan érezd jól magad, anyukád is azt akarná, ha élne! Neki attól nem lesz jobb, de rosszabb, ha 1 napot a családoddal töltesz, és jól érzed magad (ami gondolom nagyon nehéz lehet :( )

Őszinte részvétem így utolsó gondolatként...

2010. szept. 26. 18:23
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem, én nem félek, nagyon szeretem a karácsonyt, együtt van a család, legalább az alatt a 3 nap alatt. Elmegyünk dédiért, elmegyünk a mamákhoz, unokatesók keresztszülők jönnek hozzánk. Szóval én nagyon várom és nagyon szeretem. Persze attól félek, hogy nem tudom kinek mit vegyek, ami nem hülyeség, de nincs is belőle még 100 db, de ez majd megoldódik valahogy. 21/N
2010. szept. 26. 18:23
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Leszámítva, hogy olyan embereket kell elviselni, akiket nem kedvelek (oda-vissza) nem félek, mert párommal lehetek.
2010. szept. 26. 18:43
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Valahol várom, mert akkor már vizsgaidőszak van :)
2010. szept. 26. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!