Van aki már előre fél a karácsonytól?
18:20 Rettenetesen sajnállak, el nem tudom mondani.Mikor kisebb voltam én mindig azt gondoltam, hogy ha anyukám meghalna biztosan öngyilkos lennék.
Meg szabad kérdezni, mi történt édesanyáddal? Beteg volt ?
Részvétem így utólag.
én nem... sajnos karácsonykor mindig dolgozunk, meg szilveszterkor is, este 9kor már aludtunk :D
karácsonykor nem szoktunk ajándékozni párommal, csak megvacsorázunk. viszont meglepetésszerűen vagy szükségszerűen gyakran.
amikor hazalátogatok a szüleimhez januárban-februárban megtartják nekem a fát, alatta az ajándékokkal :D pláne mert a szülinapom meg januárban van
a karácsonyi túlköltekezéssel nem értek egyet, annyira nem kreatívak az emberek csak megvesznek minden sz*rt, meg hitelre, pffff...
De rendesek vagytok!
Most majdnem elsírtam magam, nagyon köszönöm mindenkinek:)
Kérdezőnek, én is mindig azt gondoltam, h ha anyuval lesz valami, én tuti öngyilkos leszek, de tudod azóta van egy fiam, egy férjem, értük élek.
De még minden reggel azzal ébredek, h összefacsarodik a szívem, h nincs anyu, nem kávézunk reggel, együtt..
Beteg volt, hirtelen minden összejött, magas-vérnyomás, cukorbetegség, és tüdővizenyő, ami pedig szívritmus-zavar miatt állt elő, legalábbis így raktam össze.
Tavaly karácsonykor 23-án még együtt készültünk a karácsonyra, elő volt készítve a halászlé, készen voltak a sütik, a mézeskalács-házikó, este rosszul lett, éjszaka hívtuk orvost, közben én mentőt, mert befulladt, azt hittük, h asztma, de nem az volt, mire a mentősök kiértek, már újra kellett éleszteni, aztán mindegy is, lényeg, h nem lehetett segíteni rajta...
Anyósomék ki akarnak ebből rángatni, mert szerintük nagyon belesüllyedtem a gyászba, de azt gondolom, h mivel ez az én fájdalmam, hadd dolgozzam úgy fel, ahogy akarom.
sajnálom ami az egyik válaszoló anyujával történt.
furcsa, nekem szerencsére nem karácsonykor haltak meg a nagyimék, hanem pár hónappal később, mégis mindig emlegetjük anyummal azt a karácsonyt :(
gyerekkoromban imádtam a karácsonyokat, nagyon jó hangulatuk volt.
most nem félek tőle, csak sajnálom, hogy nagyimék nincsenek.
annak viszont iszonyatosan örülök, hogy eltölthetek anyummal 3 napot nonstop, és annyit dumálhatunk amennyi csak a csövön kifér :D együtt sütünk-főzünk, degeszre kajáljuk magunkat sütivel, aztán azon sopánkodunk, hogy mekkora seggünk lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!