Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki már előre fél a...

Van aki már előre fél a karácsonytól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 16:34
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

18:20 Rettenetesen sajnállak, el nem tudom mondani.Mikor kisebb voltam én mindig azt gondoltam, hogy ha anyukám meghalna biztosan öngyilkos lennék.

Meg szabad kérdezni, mi történt édesanyáddal? Beteg volt ?

Részvétem így utólag.

2010. szept. 26. 19:06
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

én nem... sajnos karácsonykor mindig dolgozunk, meg szilveszterkor is, este 9kor már aludtunk :D

karácsonykor nem szoktunk ajándékozni párommal, csak megvacsorázunk. viszont meglepetésszerűen vagy szükségszerűen gyakran.

amikor hazalátogatok a szüleimhez januárban-februárban megtartják nekem a fát, alatta az ajándékokkal :D pláne mert a szülinapom meg januárban van

a karácsonyi túlköltekezéssel nem értek egyet, annyira nem kreatívak az emberek csak megvesznek minden sz*rt, meg hitelre, pffff...

2010. szept. 26. 19:09
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
18.20! Részvétem! Sztem nagyon rendes anyósodéktól h nem hagynak pont a szeretet ünnepén magadba fordulni. Hidd el anyukád se szeretné h magadba fordulj
2010. szept. 26. 19:14
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
18 20 öszinte részvétem.
2010. szept. 26. 19:23
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

De rendesek vagytok!

Most majdnem elsírtam magam, nagyon köszönöm mindenkinek:)

Kérdezőnek, én is mindig azt gondoltam, h ha anyuval lesz valami, én tuti öngyilkos leszek, de tudod azóta van egy fiam, egy férjem, értük élek.

De még minden reggel azzal ébredek, h összefacsarodik a szívem, h nincs anyu, nem kávézunk reggel, együtt..

Beteg volt, hirtelen minden összejött, magas-vérnyomás, cukorbetegség, és tüdővizenyő, ami pedig szívritmus-zavar miatt állt elő, legalábbis így raktam össze.

Tavaly karácsonykor 23-án még együtt készültünk a karácsonyra, elő volt készítve a halászlé, készen voltak a sütik, a mézeskalács-házikó, este rosszul lett, éjszaka hívtuk orvost, közben én mentőt, mert befulladt, azt hittük, h asztma, de nem az volt, mire a mentősök kiértek, már újra kellett éleszteni, aztán mindegy is, lényeg, h nem lehetett segíteni rajta...

Anyósomék ki akarnak ebből rángatni, mert szerintük nagyon belesüllyedtem a gyászba, de azt gondolom, h mivel ez az én fájdalmam, hadd dolgozzam úgy fel, ahogy akarom.

2010. szept. 26. 20:19
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom ami az egyik válaszoló anyujával történt.

furcsa, nekem szerencsére nem karácsonykor haltak meg a nagyimék, hanem pár hónappal később, mégis mindig emlegetjük anyummal azt a karácsonyt :(

gyerekkoromban imádtam a karácsonyokat, nagyon jó hangulatuk volt.

most nem félek tőle, csak sajnálom, hogy nagyimék nincsenek.

annak viszont iszonyatosan örülök, hogy eltölthetek anyummal 3 napot nonstop, és annyit dumálhatunk amennyi csak a csövön kifér :D együtt sütünk-főzünk, degeszre kajáljuk magunkat sütivel, aztán azon sopánkodunk, hogy mekkora seggünk lesz :D

2010. szept. 26. 20:34
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek tőle, sőt, nagyon várom!! :D
2010. szept. 26. 21:03
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem. Már évek óta csak benn ülök a gép előtt egész két napon keresztül. Mindenki itthon van,de nincs miről beszélni szüleimmel. Faterom csak a háborúkról meg a pénzről tud beszélni. Családról már évek óta nem lehet beszélni...anyagilag meg épp ott tartunk hogy még nem kapcsoltak ki semmit,hó végére éppen kihúzzuk,de ha vmit emelnek akkor mi is bukunk. Hát ennyit a karácsonyról. 20/F
2010. szept. 26. 21:11
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Én félek is tőle,meg az életemben a legszebb karácsonyom is lesz.Azért félek,mert válok a férjemtől,akivel azt hittem boldog a házasságunk..És örülök is neki,mert 15évig nem volt gyermekem,hiába szerettem volna.És karácsony körül lesz egy éves a kislányom,aki mindennél fontosabb nekem.Első karácsonyunk lesz.A sors az egyik kezével elvett,a másikkal meg adott...
2010. szept. 26. 22:22
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
en is kulfoldon elek, es tok vicces, mert en a korabbi vslsdxolo ellentete vagyok. pont azert nem varom, mert haza kell mennem karacsonykor, es utalok ott lenni
2010. szept. 26. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!