Ha elmúltam 18, de a szüleimmel lakok még, akkor még nem csinálok azt amit akarok?
Így van. Ha ők etetnek, az ő pénzükből élsz, akkor neked kell alkalmazkodnod hozzájuk.
Viola
ne haragudj, de ez egy olyan kérdés, mintha azt kérdezted volna, hopgy: elmúltam 18, a szüleim még a szüleim maradnak??(sajnos/nem sajnos)
attól, hogy elmúltál 18 és már nem kell szülői papír/aláírás/engedély mondjuk egy tetkóhoz, attól még ha nem vesztetted el az eszedet a gyermekkoroddal együtt, akkor megbeszéled velük
19 vagyok, szuleimmel elek.
Meg azt is bejelentem, h furdoszobaba megyek, hatha valakinek jobban kell, mint nekem.
Mi olyan rohadt nehez abban, hogy szolj a szuleidnek?
Azt kivanom az osszes ilyen kortarsamnak, hogy ha szulok lesznek eljek at azt, hogy a gyerekuk ket napra lelep es tetovaltan megy haza... Na majd akkor elgondolkodnak, hogy milyen a masik szerepeben lenni.
Egyesek kicsit túldramatizálták. Gondolom a kérdező nem arra gondol, hogy lelép 3 napra és tetkóval a homlokán meg haza.
Lehet rosszul gondolom, de a saját szüleimből indulok ki, akik gyerekként kezeltek mindig is és még most is. 17 évesen éppúgy el kellett kéreckednem ha menni akartam valahova, mint most 19 évesen. És sajnos épp annyit problémáznak rajta mint régen. Ez nem változik attól hogy jogilag nagykorú lettél. Persze ha 17 évesen nem mentél volna haza 2 napig akkor valószínűleg hívták volna a rendőrséget és hazavitettek volna. ezt 18 éves kor után valószínű nem teszik meg mivel enyhén röhejes lenne. De kitehetik a szűrödet ha nem vagy hajlandó az ő szabályaiknak megfelelően élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!