A volt barátom teljesen bekattant és fenyeget. Mit tegyek?
Tavaly december óta eléggé haldoklott a kapcsolatunk, végül júliusban kiadtam az útját. Tény, hogy nem túl szép módon. Történt, hogy a egy képem alá egy közzéssig oldalon egy ismeretlen srác írt egy kommentet. Semmi sexuális tartalom nem volt benne. Erre a barátom felhívott, de mivel beteg voltam le volt némítva a telefon. Ezután őrjöngve felhívta az édesanyámat, hogy mégis mióta tudja, hogy én csalom őt. (Természetesen soha nem csaltam meg). Aztán írt a srácnak is, hogy reméli jó volt velem. Másnap megint felhívott, felvettem és megkérdeztem, hogy mégis mit képzel magáról, hogy idegen embereket zaklat és hogy ezek után a közelembe ne jöjjön. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ő eleinte az hitte hogy csak viccelek, de megmondtam neki, hogy július 30-ig vigye el a cuccait a lakásomból.
Én nem tudtam ott lenni, mert kórházba kerültem és 3 hetet töltöttem az intenzív osztályon, ezért megkértem a főbérlőmet, hogy ő legyen ott amikor összepakol. Nagy őrjöngés (mert alkoholmámoban úszva ment oda) végül elvitte a cuccait (de még a villanykörtét is kicsavarta, mert ő vette) és eltűnt.
Minden nap írogatott, hívott, de nem reagáltam rá. Végre itthon vagyok, lábadozom. Most újra azt akarja hogy találkozzunk és adjam vissza neki a maradék cuccát, mert ha nem akkor feljelent mindenféle mondvacsinált okkal. Valamint, hogy állítólag lefénymásolt valami íratot és azzal zsarol. (nem tudom mi lehet az).
Rettenetesen félek tőle, hisz ha iszik akkor nem normális. Mondtam neki, hogy összepakolom a cuccát, és jöjjön el érte, de a lakásba nem jöhet be. MEgfenyegetett, hogy márpedig be fogom engedni, mert ha nem baj lesz.
Mit tegyek? 16 évvel idősebb nálam, de esze mint egy gyereknek...
Igen, sajnos van némi közöm a joghoz és tudom, hogy hiába szólnék, csak nevetnének és addig nem avatkozik közbe a rendőrség, amíg vér nem folyik. Na de addig nem is akarok eljutni!
Tény, hogy nem szépen adtam ki az útját, de ahhoz túlságosan beteg voltam, hogy szépen elmenjek hozzá és elmondjam mi az ábra. Tehát ennyi csak a mentő körülményem. Ha nem lett volna semmi bajom, a szemébe nézek.
Egy betegesen féltékeny állat. Leettem a fekete nadrágomat joghurttal, és mikor hazaértem letámadott, hogy tuti d...ni voltam és az nem joghurt hanem valami más végtermék. Még UV lámpát is képes volt hozni, hogy megnézze.
Teljes mértékben igazad van!
Annyira megijedtem tőle, hogy képtelen voltam logikusan gondolkodni. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ha kedves voltam vele az se volt neki jó. Ha bunkó az se volt jó. Ismerősöm ott nincs, csak a suli miatt lakok ott, tehát csak a csoporttársaim vannak, azok meg általában lányok, meg nem is találkoztam velük már június óta a betegségem miatt. A főbérlőm pasi, de ő is suliba lesz akkor.
Tegnap is írt, hogy engem mennyien utálnak és mindenki mellette áll, és hogy a barátaim is mellette állnak. Nem tudom, már mit tegyek.
Költözz el, hamarabb elfelejted az egészet, most inkább a gyógyulással törődj. A holmijait pedig bízd rá egy férfi rokonra, ezt írd meg neki sms-ben és dobd el a kártyát.
Azután sétálj, nézz ki ablakon, nevess és gyógyulj.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! A dolog "megoldódott", az egyik barátnőm velem volt, valamint a főbérlőmmel is telefonkapcsolatban voltam. A cuccait elvitte, de még így is rámvert egy csomó mindent, hogy elloptam tőle. De a lényeg, hogy nem mert hozzám nyúlni. :)
A telefonszám váltáson én is gondolkodtam, csak az a gond, hogy ez céges telefon, tehát hipp-hopp nem tudnék számot váltani. De remélem többet nem fog felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!