Mit csináljak? A lányom felnőtt-gyerek szerelem témájú történeteket ír. Csináljak egyáltalán valamit?
A lányom nemrég töltötte be a 13-at,de már régóta van egy weboldala.G portalos,a címét tudom,de nem néztem olyan sokat rajta. Most megnéztem unalmamban,és csak ilyen témájú történeteket ír,leginkább animékből,de vannak azért filmekből is.Örülök hogy kifejezi magát,és ügyesen is ír,de ezek...?
Csak a szerelem részéig mg a csókig ír,ezt leköthetem.Mit csináljak?Miért érdekelheti ez a téma?CSináljak gyáltalán valamit?
Elolvastam a válaszokat, és egészen eddig ugyanazon a véleményen voltam, mint a többiek, de aztán elolvastam a pontosítást is, és kicsit megállt bennem az ütő.
Az egyértelműség kedvéért: a legfiatalabb, akiről írt, az 6 éves volt? Felnőtt férfival szerelmi kapcsolata volt? Ez kicsit nekem érdekesnek tűnik, főleg, mivel 13 éves. Egyértelmű, hogy 6 éves a szereplő? Nem lehet, hogy csak fogalmazási zavarok vagy gyermeteg környezet miatt tűnik annak, de valójában több? Nem akarok senkit megijeszteni, de 6-10 éves korig nagyon fiatal... Ő sem felnőtt még, az igaz, de egy tízéves és egy tizenhárom éves közt is rengeteg különbség van. Olvasói visszajelzések vannak? Senkinek nem tűnik ez furának? (Sok oldal van, ahol lehet "kritikát" írni, nézd meg, írt valaki?) A saját neve alatt publikálja az írásait, vagy máshogy találtad meg? Tudnál linket dobni? Vagy ha abból kiderül a neve, a történeted ki tudnád másolni, és beszúrni valahogy?
Tényleg nem akarok itt vészmadárkodni, eddig mindenki szépet és jót írt, de ha 6 éves szereplőket valóban felnőttekkel hoz össze, ott már valami nem stimmel. Lehet, hogy csak az írói szabadság, én is írtam már olyan dolgot, ami egyeseket megbotránkoztatna, szóval semmiféleképpen ne ijedj meg. Szerintem először ne is szólj a lányodnak, inkább beszélj valakivel, ha úgy találod, hogy a gyanúd megalapozott. Könnyen lehet, hogy semmi komoly...
Majd írd meg, hogy mit döntöttél légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!