Jó egyáltalán valamire a szünet a kapcsolatban? Ti voltatok már így?
Az utóbbi időben úgy éreztem, hogy a párom kicsit eltávolodott tőlem. Vagyis nem eltávolodott, hanem olyan megszokott lett a kapcsolat részéről, ahol nem is kell kifejezni az érzelmeket. Az utóbbi két napban ráadásul nagyon hirtelen haragú lett, a legkisebb megjegyzésre is rám mordult, és betelt a poharam. Mondtam neki, hogy ez így nem működik, és tartsunk egy kis szünetet, mert nagyon forró a hangulat - rossz értelemben. Mikor kiöntöttem a lelkem, hogy ez már tényleg sok, akkor megbánta már a dolgokat, de tudom, hogy a jó idő csak két napig tartana, utána megint érezném, hogy nem szeret már annyira :( Ezért mondtam neki, hogy a szünet gondolata még fennáll, és akkor keressen engem, mikor úgy érzi, hogy meg tud becsülni, és tényleg úgy fogja érezni, hogy hiányzom és szeret...
Ti voltatok már így? Lett valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!