Ha az egyik gyereketeknek adnátok pénzt az esküvőjére, akkor azt az összeget a másik gyereknek is odaadnátok, akkor is ha nem lesz esküvője?
Én azt gondolom, nem jó dolog egyenlőtlenül támogatni a gyerekeket, olyan proli már, hogy ha megházasodsz, kapsz pénzt, ha nem, akkor nem.
Azért itt, gondolom én, nem 20 ezer forintról van szó, hanem nagyobb összegből.
Én ha adok, kb. egyenlően adok. Lehet, hogy nem egyszerre kapják meg, de félre lenne téve a másik gyereknek is ugyanaz az összeg, és ha nem házasodik meg, akkor is odaadom később.
Mondjuk, én nem is kifejezetten alkalomra adnám a pénzt, hanem azért, mert X összeggel segíteni akarom az életkezdését, de akkor ha az egyiket segítem benne, akkor a másikat is, függetlenül attól, hogy megházasodik-e.
Kérdező, sehol nem írtad le, hogy Te melyik fél vagy.
És a 12:54-es megjegyzésed óta sincesek az igenek többségben: volt 6 válasz, abból hárman írták explicite, hogy "igen" ők így tennének, úgy lenne igazságos, de a 12:59-es és 13:27-es válaszoló ugyanaz. Egy valaki arra utal, hogy nem, a többiek nem a kérdésreválaszolnak.
Hol látsz Te akkora eltolódást?
Szóval pontosan mi is volt a célod a kérdéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!