Szerettem volna egy meglepetést a férjemnek, de minden
ajándékomat kipuhatolta. Most hogyan lepjem meg? Pénzem
már nem nagyon van drága ajándékra!
Én ezt úgy intézem , hogy egyedül veszem az ajándékot és még véletlenül se mondom el senkinek és nem teszek célzásokat sem elejtett megjegyzéseket.Legközelebb talán tedd ezt te is.Amúgy meg lehet hogy a párodnak nem a meglepetés hanem az ajándék a lényeg.Nálunk nincs pénz komoly ajándékokra így apróságokat,jelzéseket adunk egymásnak (kulcstartó,vicces alsónaci...)
2008. dec. 22. 13:35
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Legközelebb én is úgy teszek! Most egy kicsit mérges vok Rá!!!
Írj neki egy vicces levelet, amiben a Jézuska vagy Télapó, vagy aki nálatok a karácsonyi ajándékot "hozza", megdorgálja őt az ajándékok kileséséért. Csomagold be és hangosan olvastasd fel vele karácsony este.
2008. dec. 22. 14:00
4/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon Tuti ötlet!
Köszönöm! MÁr neki is állok!!!
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak onnan akarta megközelíteni a dolgot, hogy te mit vettél neki, illetve mennyit költöttél rá, mert akkor ő is annak megfelelően választ neked ajándékot. Amúgy meg neálunk sem lesz kézzelfogható ajándék, nagyon pénzszűkében állunk, ezért a férjem "szolgáltatást" kért karácsony estére... szóval, így is meglepheted még a férjed (ha megérdemli...)
2008. dec. 22. 14:06
6/10 A kérdező kommentje:
Különleges menüt állítottam neki össze szentestére, de a hűtő tetején maradt a noteszom és ezt is megtudta. Kétségbe vok esve! Nem tudom, hogy egyéb szolgáltatást megérdemel e ezek után? A levelet megírtam. Még borítékot is címeztem neki Jézuska nevében, megkérem majd az anyósom, hogy adja át neki ajándékozáskor!
7/10 anonim válasza:
Szia!Ez az ötlet nekem is tetszik de sajnos én ilyenben nemvagyok túl kreatív... :((( Tudnál segíteni ha te már megírtad? Csak felsorolás szintjén, milyen poénos dolgokat lehet bele írni mert én ilyen téren elég suta vagyok...Akár priviben is ha benne vagy.Ne haragudj a szemtelenségemért csak semmi ötletem...:((
2008. dec. 22. 17:33
8/10 A kérdező kommentje:
ezt írtam:
Kedves ...!
Azért írok neked, mert úgy értesültem, hogy nagyon rossz voltál. Feleséged elpanaszolta, hogy kiderítettél minden kis meglepetést, pedig Ő emlékezetessé szerette volna tenni a karácsonyt, amit Te nagyon elrontottál. Ezért azt a büntetést találtam ki neked, hogy ezen levelem olvasd fel az egész család előtt, hogy Ők is lássák, milyen csintalan fiú vagy.
Üdvözlettel: Jézuska
Uti.: most értesültem a dolgokról és én is haragszom Rád! Még jó, hogy a nyúl elment telelni, mert neki is elmondtam volna. Télapó...
Aki kipuhatolja és kukucskálja az ajándékokat az megérdemli hogy ne legyen meglepije Karácsonyra!
Ne csinálj semmit!
Talán rájön h nem jó móka és jövőre békén hagyja ezeket.
2008. dec. 23. 07:39
Szia.
Ez a levél nagyon eredeti,és szuper,én már nem vennék neki semmit,átadatnám a levelet,és mivel utána marha kínosan fogja magát érezni,olyan "szolgáltatást" nyújtanék neki,hogy jövőre semmi mást csak azt kérne...:D
Buja Karácsonyt!!!
2008. dec. 23. 14:43
Kapcsolódó kérdések: