Szerintetek mi történik, miután anya elszámolt háromig?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 18:33
5/12 anonim válasza:
Megtörténik az ami miatt háromig számolok. Ha azt mondom 3 ig számolok és elveszem, ami leköti a figyelmed akkor el is veszem. Én mindig betartom az igéretemet.
A kutyánk is így szocializálódott, ha rosszalkodik és elkezdek számolni akkor abbahagyja. Pedig nem csinálok vele semmit. 🤣 De legalább ő is szótfogad. 🤷🏼♀️
Amúgy miért nem probálod ki, hogy az anyukád mit csinál akkor?
6/12 anonim válasza:
Nálunk olyan még sosem történt.
8/12 anonim válasza:
Három és fél, amit sokszor hallok a játszótéren anyukától, ilyenkor tudom hogy úgyse fog semmi történni, a gyerek se veszi komolyan.
Nálam ugyanaz mint a #5nél, amit mondtam előtte, elveszem/megfogom a kezét és elhúzom onnan/stb.
9/12 anonim válasza:
Az, amit ígért.
Ha nem, arra a gyerek hamar rájön, és nevelési csőd a vége :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!