14 éves házasok vagyunk,3 gyermekünk van. Jó házasságban élünk (szex tuti, anyagi gondok ugye pedig mindenhol vannak). Férjem telójában sms-eket találtam, főleg bejövőket egy számról. Megcsalhatott?
Számomra még mindig nem derült ki, hogy a nő mit mondott.. Találkoztál vele személyesen. De csak mondott valamit, hogy személyesen randiztak-e, minek beszéltek telefonon... Jó ok hogy mondta hogy nem történt semmi, de valamit csak mondott, hogy miért hívták egymást ennyiszer. Ebből tudsz kiindulni.
Nekem is volt egy olyan esetem, hogy megismertem egy pasit, elhívott randizni, ahol is kiderült hogy nős 2 gyerekkel.. persze nem értettem hogy akkor mit akar tőlem. aztán beszélgettünk, elmondta a problémáit de én megmondtam hogy nem akarok tőle semmit. Ettől függetlenül még többször hívott, volt hogy segített nekem, de nem volt semmi. Aztán a felesége lefülelte, és felhívott, találkozott velem. neki is megmondtam hogy nem volt semmi. erre megkért, hogy többet ne álljak szóba a férjével, szereljem le. Mondtam rendben, ha ez neki jobb, de ettől még kettejük kapcsolata nem fog megjavulni, és fog más nőt keresni, velem legalább tényleg nincs semmi. De így is tettem, mire a nő valahogy lebukott hogy találkozott velem, és a pasi elköltözött. De én tényleg nem szóltam semmit. Aztán elmaradt a pasi, de ők valahogy kibékültek, évekkel később beszéltem munka ügyben a pasassal, és elmesélte. Szóval ennyi
A lényeg, hogy a nő szerintem nem fog neked hazudni.
A férjed akarja neked megmondani, hogy mi a bizonyíték? Hát igen! Legjobb védekezés a támadás!
Már megvan a bizonyíték! Kapd el a grabancát!
sziasztok,én három éve vagyok házasságban, es nallam is hasonló a helyzet, csak annyiban különbözik hogy a csaj hivogatja minden ok nelkül a férjemet.kollegák voltak.de meg a mai napig beszamol a csajszi a ferjemnek mi is van a melohelyen,engem idegesit,veszekedtünk is miatta.
Szerettem volna bizonyitékot is,de inkabb jobb nem tudni az igazat,ha nem tudom nem fáj,es ha a ferjem megis bele megy a jatekba,mert nem hagyja beken a kiscsaj,ö tudja mit kockáztat egy fél oráert.ha nem tudom nem faj,ugy vagyok vele,de ha megtudom akkor kezdjen uj életet a kis rámenös p....val!
Úgy látszik, hogy te nagyon szereted a férjed, (vagy csak a 3 gyerek miatt?) viszont komolyan foglakoztat, hogy rajtad kívül mással is "tuti-e a szex". A hazugság ténye itt szinte biztos, hogy nem kérdés, legalábbis abból amit leírtál egyértelmű. Azt kell eldöntened, hogy megbocsátod-e neki, hogy hazudott, vagy nem. Gondold még egyszer komolyan végig. Minden rendben van a kapcsolatotokkal? Ha egyszer megbotlott, vagy ha csak a megbotlás közelébe került és "felébredt", belátja hogy csak te kellesz neki akkor a korábbinál akár erősebb is lehet a kapcsolatotok. Ha arra jött rá viszont, hogy rajtad kívül létezik más NŐ is (nem barátként) akkor ennek a kapcsolatnak vége csak idő kérdése, és ha te nem teszed meg akkor majd ő lép ki ha talált mást.
Laci
13:04 es vagyok,
annyit még hozzátennék hogy ha harc legyen harc.
öltözz csinosan,bobd be magad .és hidd el elöbb utobb féltékeny lesz.en azota miniszoknya itt sz ösz,csizma szépen csinosan felöltözök,es igen is tetszik hogy ha vegig megyek az utcan a férjemmel,majd meg örül ha megnéznek,probald ki,
es szerintem bevallik,tedd te is féltékennyé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!