Az exem anyja “vicces” jellel illette facebookon az összes esküvői képemet. Ez normális?
2 éve szakítottam az exemmel. Azóta megismertem egy másik férfit, aki azóta a férjem. Most tettük ki az esküvői fotóinkat, az exem anyja meg röhögős fejjel reagált.
Mit éreznek az ilyenek?😃
40
gyengébb képességekkel biztos XD
Gyengébb képességűeknek:
Ha az egeret egy kicsit az emoji fölött tartjuk, megjelenik a jelentése.
Aztán ott a Google barátunk is.
Amúgy meg: [link]
"Ez normális?"
Feltetted magad képekkel együtt a facéra úgy, hogy ő is hozzáférhessen. Mit hittél, hogy majd mindenki úgy használja, ahogy neked tetszik?...
Idősebb, 60+os a nő, de én nem találkoztam még olyannal, hogy valaki ne tudja használni. Mind1.
Akik meg olyat írtak, hogy sajnálják a páromat, azok nézzenek magukba, hogy miért ítélkeznek ismeretlenül. Náluk van a hiba.
A nyilvános posztot illetően...
Szép képek lettek, nincsen rajtuk semmi olyan, amit egy ismeretlen, vagy egy számomra nem közeli ismerős ne láthatna. Az utóbbi úgyis megtudja a városon belül, hogy xy házasodott. Számomra meg öröm, így nem kívánom titkolni.
Nehogy már én legyek rossznak kikiáltva azért, mert az ex-anyósom rajtam gyakorolja a szegénységi bizonyítványának a bemutatását.
"Akik meg olyat írtak, hogy sajnálják a páromat, azok nézzenek magukba, hogy miért ítélkeznek ismeretlenül. Náluk van a hiba."
Szerintem meg nálad, mivel csak a kérdésre válaszoltak, hogy miért reagált röhögős fejjel az ex-anyu, hogy mire gondolhatott!
És azzal, hogy kitetted a képeket, gyakorlatilag céltáblát is szolgáltattál, ez van!
Egyszerűen rosszindulatu az ex anyósod.. ne is törődj vele
Bár azt én sem értem miért nem törölted ki a szakitás után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!