Az exem anyja “vicces” jellel illette facebookon az összes esküvői képemet. Ez normális?
Figyelt kérdés
2 éve szakítottam az exemmel. Azóta megismertem egy másik férfit, aki azóta a férjem. Most tettük ki az esküvői fotóinkat, az exem anyja meg röhögős fejjel reagált.
Mit éreznek az ilyenek?😃
2022. aug. 21. 14:37
11/69 anonim válasza:
1, Az exem anyja nem lenne ismerősöm a Facebookon, ergo nem fordulhat a elő ilyen.
2, Ha belegondolsz, valóban nevetséges egy többedik kapcsolat, hiszen az előzőek se sikerültek, miért pont ez?
12/69 anonim válasza:
"Mi okból kifolyólag nézegeted az ex-anyósod facebookját?" Az ex-anyós nézegeti az övét.
13/69 anonim válasza:
Igaz, hogy az ex anyós nézegeti a kérdezőt, de a kérdező is nézegeti, máskülönben nem tudná, hogy mit küldözget az ex-anyós.
14/69 A kérdező kommentje:
Nem küldözget semmit, hanem reagált a posztomra. Ja! Nem ismerősöm. A poszt nyilvános.
2022. aug. 21. 15:21
15/69 anonim válasza:
Már miért ne tudná ki mit reagált a fotójára?
16/69 anonim válasza:
13-as Még életedben nem láttál közösségi oldalt? A kérdező által kitett képekre reagál, nyilván látja, nem kell külön nézegetni.
17/69 anonim válasza:
A kérdésre is válaszolva: nem normális. De simán lehet, hogy tud rólad valamit, ami miatt valóban nevetséges a dolog, ezt te itt nyilván nem fogod bevallani :)
18/69 anonim válasza:
Én tiltanám a helyedben. Úgy tűnik nincs jobb dolga, mint a te oldaladat nézegetni. Elég szánalmas. Tiltsd le, és problem solved.
19/69 anonim válasza:
Szerintem nagyon túlgondoljátok, egy esetleges 60-70 éves ex anyósnak fogalma sincs a hangulatjelekről, nem gondol mélyen bele, nem kombinál, nagy röhögés = nagyon örülök.
20/69 anonim válasza:
Vagy csak egy rosszindulatú szipirtyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!