Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megbocsátható egy...

Szerintetek megbocsátható egy megcsalás?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik a párom megcsalt, legalább is a nő azt állítja! A párom természetesen tagadja! Viszont kerültek elő sms-ek, és képek, de a képeken is csak a párom van rajta (ergó bárki fényképezhette)! Ő azt állítja akkor volt ez mikor berugott és a haverjai vitték haza, és akkor fényképezték! Nem tudom mit gondoljak, az sms-ekben sincs olyan, hogy lefeküdt volna vele! És az sms-eket beismerte, viszont más nem! Szerintetek???
2010. szept. 24. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Számomra nem megbocsátható. A világ leggusztustalanabb dolgának tartom, rendesen megalázzák azt akit megcsalnak. Én nem tudom hogy most a te párod megcsalt-e, de ha igen akkor én tuti dobnám.
2010. szept. 24. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Hát azért én nem tudom...Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Még néhány éve az egyik barátnőmet fűzte egy srác, akiről később kiderült, hogy barátnője van. Ahogy ezt megtudta, barátnőm lekoptatta a srácot és szólt a csajnak, hogy vigyázzon a pasijával...természetesen a lány nem hitt neki, és elküldte a fenébe. Amikor néhány évvel később szakítottak, a srác egyből felkereste barátnőmet...

Úgyhogy én a helyedben a végére járnék a dolognak!

2010. szept. 24. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Rubint Réka például egy új esküvővel és babával bocsájtotta meg Norbinak...
2010. szept. 24. 10:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a megcsalás nem bocsátható meg.

viszont a te esetedben nem 100 %-ék a dolog. én biztos nem nyugodnék meg, és kideríteném, hogy most akkor pontosan mi is volt és mi nem...

2010. szept. 24. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

a férfiak képesek kitalálni bármilyen, hihető hazugságot.

2010. szept. 24. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megkeresett egyszer egy lány, h viszonya van a párommal, aki mindent letagadott és én hittem neki.Aztán kiderült, h a lány szült és a párom az apa...
2010. szept. 24. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtani meg lehet de együtt maradni nem. Legalábbis én így vagyok vele.
2010. szept. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!