Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívtak minket egy "gyermekm...

Meghívtak minket egy "gyermekmentes" esküvőre?

Figyelt kérdés

Van két gyermekünk, egy 8 és egy 10 éves. Az unokahúgom férjhez megy, és meghívtak ugye, viszont a meghívón az van, hogy "16 éven aluli baráti/rokoni vendégeknek nem ez lesz az alkalom a köszönésre, csak azon felül szól a meghívó".

Annyira komolyan veszik, hogy saját négy éves gyerekükre is vigyázni fog valaki.

Ilyenről hallottatok már?

2022. aug. 18. 20:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
94%
Mi is gyerekmentes esküvőt tartottunk, ki is emeltük, hogy legyenek kedvesek gyerekek nélkül jönni. A többség nagy része tök normálisan fogadta és felfogta, elfogadta a kérésünket. Egyedül egy család (közeli családtag) akadt ki teljesen és kikérte magának a dolgot, azóta nem is beszélünk, de nem is bánom. Ez a nap a jegyespárról kell, hogy szóljon, mi szerettük volna, hogy ez a mi napunk legyen, és ne a babák-gyerekek körül ugráljon mindenki.
2022. aug. 18. 22:09
 22/60 anonim ***** válasza:
95%
Akkor nem mentek el ha nektek igy nem jo.
2022. aug. 18. 22:20
 23/60 anonim ***** válasza:
90%
Igen, egy olyan párról van szó, akik nem akarnak napközis tanárt játszani esküvő címszó alatt. Ha nem tetszik, nem kell menni...
2022. aug. 18. 22:26
 24/60 anonim ***** válasza:
93%

Tökéletesen megértem őket, pedig két gyerekes anya vagyok. Tőlünk mondjuk kérni se kellett, hogy ne vigyük a gyerekeinket esküvőre. Teljesen mindegy, mennyire jól nevelt egy gyerek, egy intelligens szülő tudomásul veszi, hogy felnőtt rendezvényen nincs helyük.

Az ifjú pár szépen fogalmazott, nem kell megsértődni ezen. Jó esetben esküvő egyszer van. Hadd legyen úgy, ahogy szeretnék. Ez most róluk szól, nem a gyerekekről.

2022. aug. 18. 23:24
 25/60 anonim ***** válasza:
96%
Van ilyen és sztm nincs is vele gond.
2022. aug. 18. 23:25
 26/60 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ez egy elég szomorú tendencia. Nyilván mindenkinek jogában áll olyan esküvőt rendezni, amilyet akar.

És akkor a kérdésre a válasz: igen, hallottam már ilyenről.

2022. aug. 18. 23:37
 27/60 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen szokványos ez, és nincs vele semmi baj.
2022. aug. 18. 23:44
 28/60 anonim ***** válasza:
28%

Ennyi erővel hangsúlyozzák ki azt is hogy az a rokon se menjen aki sokat iszik és nem tud viselkedni, mert tönkreteheti a bulit nem igaz?

Elég sok esküvőn voltam, de a legtöbb gondot azok a felnőttek okozták akik nem ismerik a mértéket. Egyik konkrétan felborította a süteményes zsúrkocsit a nagy táncolás közben.

2022. aug. 19. 05:28
 29/60 anonim ***** válasza:
93%
Tudod, amilyen liberális gyereknevelés van manapság, én is kikötném. Mi nem hoztunk ilyen szabályokat, pedig több kisgyerekes is volt a vendégek között, bíztunk benne, hogy intelligens emberekkel vagyunk körülvéve. A többség ilyen is volt, de volt két család, ahol a kölykök viszont amilyen ramazurit csináltak...a függönyt letépték az étteremben, össze vissza rohangásztak, mert fogócskáztak az asztalok között, és tönkretettek pár székruhát vele, stb. Unatkoztak. Persze, nem a gyerek hibája, hanem a tahó szüleié, akik nem látják be, hogy a gyereknek nem ugyanaz a szórakozás, mint neki, és úgy hozzák társaságba, hogy egyrészt, nem nevelik meg, hogy mit szabad és mit nem, mert nem játszótérre mentek, másrészt fontosabb a saját szórakozásuk, mint az, hogy ha már elhozza a porontyát, akkor áldozza be a saját mulatozását és foglalkozzon azzal, hogy féken tartsa a maugliját.
2022. aug. 19. 07:06
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös nincs ebben, ahogy előttem is leírták, nyilván nem szeretnék, hogy az esküvő kárára menjenek a rendetlenkedő gyerekek.

Voltam már több ilyen esküvőn, addig a gyerekeink átmentek egy rokonhoz vagy egy barátjukhoz ottalvós pizsipartit csapni.

2022. aug. 19. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!