Meghívtak minket egy "gyermekmentes" esküvőre?
Van két gyermekünk, egy 8 és egy 10 éves. Az unokahúgom férjhez megy, és meghívtak ugye, viszont a meghívón az van, hogy "16 éven aluli baráti/rokoni vendégeknek nem ez lesz az alkalom a köszönésre, csak azon felül szól a meghívó".
Annyira komolyan veszik, hogy saját négy éves gyerekükre is vigyázni fog valaki.
Ilyenről hallottatok már?
Tökéletesen megértem őket, pedig két gyerekes anya vagyok. Tőlünk mondjuk kérni se kellett, hogy ne vigyük a gyerekeinket esküvőre. Teljesen mindegy, mennyire jól nevelt egy gyerek, egy intelligens szülő tudomásul veszi, hogy felnőtt rendezvényen nincs helyük.
Az ifjú pár szépen fogalmazott, nem kell megsértődni ezen. Jó esetben esküvő egyszer van. Hadd legyen úgy, ahogy szeretnék. Ez most róluk szól, nem a gyerekekről.
Szerintem ez egy elég szomorú tendencia. Nyilván mindenkinek jogában áll olyan esküvőt rendezni, amilyet akar.
És akkor a kérdésre a válasz: igen, hallottam már ilyenről.
Ennyi erővel hangsúlyozzák ki azt is hogy az a rokon se menjen aki sokat iszik és nem tud viselkedni, mert tönkreteheti a bulit nem igaz?
Elég sok esküvőn voltam, de a legtöbb gondot azok a felnőttek okozták akik nem ismerik a mértéket. Egyik konkrétan felborította a süteményes zsúrkocsit a nagy táncolás közben.
Semmi különös nincs ebben, ahogy előttem is leírták, nyilván nem szeretnék, hogy az esküvő kárára menjenek a rendetlenkedő gyerekek.
Voltam már több ilyen esküvőn, addig a gyerekeink átmentek egy rokonhoz vagy egy barátjukhoz ottalvós pizsipartit csapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!