Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha folyamatosa...

Mit lehet tenni ha folyamatosan azt kérdezgeti a család mikor kéri már meg a párom a kezem?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar már, hogy mindig ez a téma. Régóta agyütt vagyok már a barátommal és nagyon szeretném, hogy megkérjen ezért még jobban fáj ez a sok kérdés.

2022. aug. 14. 10:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
95%

Már lehet spórolni a nászajándékra. :D

Esküvő előbb-utóbb lesz, csak a férj személye bizonytalan.

2022. aug. 14. 17:24
 32/38 anonim ***** válasza:
93%
Hát szerintem a párod hozzáállása gázabb, mint a rokonok kérdezősködése. Nyíltan nem mersz a párodnál rákérdezni, mert félsz hogy elhagy. És vársz, vársz, vársz... A rokonok meg látják, milyen szar neked, és kérdezősködnek, hogy na mi lesz már...
2022. aug. 14. 19:57
 33/38 anonim ***** válasza:
93%
Akármilyen régóta együtt vannak, és akármennyire nem beszélgetnek erről, vagy bármi másról, ez a kettejük ügye, és nem tartozik másra. Tolakodó kérdés. Az valóban megér egy misét, hogy miért nem mered szóba hozni a témát, gondolom, talán félsz az elutasítástól, de az is még mindig jobb, mint a semmire várakozni.
2022. aug. 14. 20:46
 34/38 anonim ***** válasza:
66%
Rövid váalsz: Mikor eljön az ideje.
2022. aug. 14. 21:23
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer bevallotta egy családtagom, hogy ő nagyon jól tudta, hogy nem engem kéne erről kérdezni, hanem az "Úriembert", de szándékosan kérdezett engem és nem azért, hogy bántson, hanem hogy gondolkodjak el végre... Hogy én magam jöjjek rá, vegyem észre, hogy ennek a pasinak nem kellek igazán - amit nyilván nem akart a szemembe mondani, mert akkor ő lett volna a rossz. Ezt persze később vallotta be, mikor más miatt elhagyott a pasim, akitől gyűrűt reméltem évek óta - a családtagom nem lepődött meg ezen annyira... Igaza volt, ez van...
2022. aug. 14. 22:09
 36/38 anonim ***** válasza:
23%

"Jegygyűrű mind felett

Jegygyűrű kegyetlen

Ez a sötétbe zár

Bilincs az egyetlen"

2022. aug. 14. 22:38
 37/38 anonim ***** válasza:
87%
Vszeg nem fog megkérni. Ez rá a válasz.
2022. aug. 15. 07:53
 38/38 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanis vszeg tényleg nem kér meg. Majd talál egy másik csajt, akit elvezs féléven belül, te meg kidobtál x évet az életedből - főleg, hogyha neked fontos a házasság.
2022. aug. 15. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!