Anyukam nogyogyaszhoz akar vinni mert meg sosem voltam de folyamatosan kerdezgeti h szuz vagyok e még,nagyon szigoruan veszik ezt ,es meg nem fekudtem le a baratommal de mar megujjazott ugye ezt nem latja a doki?
A nőgyógyászod nem adhat ki rólad információt, még anyukádnak sem.
A vizsgálóba egyedül fogsz bemenni, nem fog anyukád is ott állni.
Nem
Kerek bantasokat koszi
De minek akar odacitálni ha semmi bajod? Azért nem kell menni mert valaki elkezdte a nemi életer, ez nem indok.
Valami turpisság van anyád körül, mit faggatózik hogy szűz vagy e? Mi köze hozzá? Max felvilágosíthat hogy használjatok óvszert, vagy hogy tablettát szeretnél inkább a későbbiekben. De ez az erőszak, nem is értem, milyen anyák vannak?
A dokinak mondd el nyugodtan, hogyha nem vagy szűz, mert attól függ a vizsgálat is. Arra külön rá fog kérdezni, hogy élsz e rendszeres nemi életet.
De ha csak ujjazott, attól még szűz maradtál. A lényeg, hogy legyél őszinte. Magyarázkodni nem kell, hogy petting meg tampon meg csak odadörzsike, az nem érdekli a dokit. :) Ha volt aktus, nem vagy szűz, ha nem járt benned a barátod, szűz vagy.
Anyudnak nem fog elmondani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!