Anyukam nogyogyaszhoz akar vinni mert meg sosem voltam de folyamatosan kerdezgeti h szuz vagyok e még,nagyon szigoruan veszik ezt ,es meg nem fekudtem le a baratommal de mar megujjazott ugye ezt nem latja a doki?
Figyelt kérdés
Vagy ha azt mondom h egyszer tampont akartam felrakni es elotte az ujjammal Probaltam ki vagy ilyesmi ?de ettol fuggetlenul meg szuz maradtam nem? A szuzhartyam sok dolog miatt is elszakadhat tudtommal ,ekezetek miatt bocsi 17L2021. jan. 19. 09:39
11/15 anonim válasza:
8, de, az pontosan indok. Nemcsak nemi élettől, de rendszeres menzesztől kezdve illene eljárni minden nőnek legalább kétévente egyszer. Ahogy idősödik aztán évente.
12/15 anonim válasza:
Amíg nem járt a hüvelyedben pénisz szűz vagy, nem kell ezt túlgondolnod. Nem számít maszturbáció, petting semmi, ha nem épp a szűzhártyád az sem. És igaza van annak, aki elmondta, hogy minden jogod megvan arra is, hogy azt mondd ne vizsgáljon meg, sőt ha nincs panaszod valószínűleg nem is fog, az orvosi vizsgálat (akár beszélgetés) alatt pedig nem fog ott lenni anyukád.
#11-es még jó, hogy a nőgyógyászokat is felülírnád ilyen hülyeséggel, 10 éves kislányok minek járjanak orvoshoz feleslegesen..
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jan. 19. 11:44
14/15 anonim válasza:
Anyád konkrétan elmebeteg, téged rángatna ide-oda. A nőgyógyászhoz pedig a vizsgálóba pont azért fogják beengedni, mert még gyerek vagy, megkockáztatom, ha anyádat ennyire izgatja a nemi szerved, lehet, hogy perverz. Semmiképp sem normális, hogy orvost is be akar vonni a beteges kíváncsiságába.
15/15 anonim válasza:
A te akaratod ellenére sehová sem vihet anyád, ideje fellázadnod ellene, beteg az a nő. Nem normális, amennyire a lukaddal foglalkozik, erre izgul, hogy téged vizsgáljanak, ő meg nézze???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!