Ez tul sok kovetelmeny a nagyszuloktol? 3 es 1 eves fiaink vannak. Anyosomek segitenek, de mi hianyoljuk, hogy hetvegere nem vallalnak el csak a nagyobbat.
Ez nem követelmény kérdése... ha segít valaki segít ha nem nem. Mindenki magának szüli a gyerekeket.
2 éves és 4 hónapos gyerkőcök anyukája
Kedves Zsuzsa nagyi!
Ne vedd a szívedre a válaszokat, mindenki csak arra reagált amit feljebb látott.
Minden jót neked!
R.
Kedves Mindnyajan!
Most orulnom kene,mert a valaszaitok engem igazoltak,hogy jo uton jarunk a nagypapaval egyutt.Azt viszont meg most sem tudom,hogy fogom rendezni a helyzetet.
Én úgy gondolom továbbra is, hogy ez nagyon sok segítség!
Én nagyon boldog lennék, ha akár tizedennyi segítségem lenne, de 4 éves a nagyobbik fiam és soha nem volt egy órás segítségem sem.Nem panaszkodtam, elvégre magamnak szültem.De amikor ilyeneket olvas az ember, akkor elgondolkozik, hogy egyeseknek mi nem kéne még.
Szerintem bőven sokat segítesz, kár azon gondolkozni, hogy elég-e, nem kellene-e többet nyújtanod.Erre csak te fogsz rámenni, a kedves menyedék pedig mindig többet-többet akarnak majd, hisz már olyan természetesnek veszik.
Ha te majd nem leszel mit csinálnak a gyerekeikkel???
Egyszerűen nem fognak tudni mit kezdeni a helyzettel, hisz ugye könnyű a jót megszokni.Aztán vagy a gyerekeket hanyagolják el vagy meg a házasságuk megy rá, mert hirtelen úgy érzik majd h ez túl nagy teher nekik.
Csodálatos anyós vagy, ritka az ilyen, de ne hagyd magad teljesen kizsigerelni.Ha a szép szóból nem értenek arról már nem te tehetsz, ne legyen lelkifurdalásod, ha úgy érzed sok és neked is pihenned kell.Te már végigdolgoztál egy életet, ne felejtsd el!Vigyázz magadra, az egészségedre és szeresd így továbbra is az unokákat, a fiadat, a menyedet, de húzz egy határt.További jó egészséget neked és sok örömet az unokákban:)
Nika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!