Úgy érzem, hogy a szüleim még egy kevés ideig eltarthatnának vagy velem van a gond?
18 vagyok, lány, idén érettségiztem, bejutottam egyetemre, de a szüleim állandóan elvannak azzal, hogy kereshetnék már.
Apámnak vannak ismerősei, akiktől megkérdezhetné azt, hogy nem kellene neki alkalmazott, de nem kérdi meg.
Kb. 2 hónapja keresek munkát, sehol nem igazoltak vissza eddig semmit.
Én tényleg próbálok valamit csinálni, hogy pénzt keressek, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Szüleim el tudnának tartani, de nekik így könnyebb lenne.
Itthon minden nap főzök, takarítok és végzem a házimunkát, egy héten max. 2,000 költök el.
Ez akkora nagy dolog lenne számukra, ha nem minden nap azt hangoztatnak?
Elindulhattal volna az egyetemre es a kolleszban laktal volna, es ott kapsz is havonta pent.
Ebben En most nem vagyok jaratos, de az egyik ismrosom lanya igy csinalta,
tehat az elso evet igy csinalta, de kozben elvegzett 1 mukormos tanfolyamot, es az iden, mar a munka mellett tanul!
Ne keseredj el, es ne foglalkozz a szuleiddel, hogy Ok mit esznek, vagy isznak, ez az O eletuk.
Kezd el es kepezd magad tovabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!