A férfiaknál általános dolog, hogy a "csúnya" nőt elveszik és a széppel csalják?
Ez egy nagyon régi téves általánosítás, ugyanúgy, mint az, hogy a szemüvegesek ügyetlen okostojások, vagy hogy a szőke nők hülyék.
Van ilyen is, olyan is, az emberek annyi félék, ahányan vannak, van, akire igaz a feltételezés, és van, akire pont az ellenkezője igaz, és van, aki kineveti, aki ilyent gondol.
Attól függ, mit nevezünk szépnek és csúnyának, mert az sem mindegy. Sok nő nem is igazán szép, csak mutatós, mert szoli, úgy öltözik, smink, stb... És van sok olyan helyes, csinos nő, aki mellett simán elsétálsz az utcán mert nem feltűnő.
Nos. Az én férjemet pl. a hideg rázza a "megcsinált" nőktől, akik mindig körömcipőben tipegnek, műszempillában pislognak. Viszont olyan őszintén tudja nekem azt mondani hogy ,,olyan szép vagy", egy hosszú, fárasztó nap után is, amikor koszos, izzadt vagyok, zéró smink (edző vagyok), hogy szinte néha még el is hiszem...
A szerelmes férfi a csúnya vagy átlagos nőt is szépnek látja.....
Remélem nem! Engem szépnek mondanak, és el is vett a férjem feleségül!:) Lehet, hogy akkor most egy csúnyábbal fog csalni?:)
De viccet félretéve, nem lehet általánosítani. Sőt, én mostanában pont olyan esetekbe futottam bele az ismerősi körömben, hogy "csúnyább" nőkkel csalták a feleségüket.
És az sem igaz, hogy egy kevésbé szép nő mellett az ember be van biztosítva. Ez nem a külsőségektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!