Kérhetek távoltartásit?
Figyelt kérdés
Kérhetek nagynéném (anyukám húga) ellen távolságtartásit?2022. júl. 27. 14:49
11/19 anonim válasza:
Ezért nem fogsz kapni távoltartásit, de megpróbálkozhatsz vele.
Egyébként hogy kerül ilyen közel az életetekhez, az otthonotokhoz, hogy ennyire belelát mindenbe?
12/19 anonim válasza:
Ne röhögtess, kislány! Mért engeded be? Nem kell a rendőrség ahhoz, hogy te saját magad távol tartsd! Csönget, nem engeditek be. Telefont nem veszed fel. Ilyen pofonegyszerű! Mért nehezíted teljesen értelem nélkül a saját életedet?
14/19 A kérdező kommentje:
Én nem engedném be, de mivel anyámék úgy lettek nevelve, hogy tartsanak össze, akármilyen férgek a testvérek...
2022. júl. 27. 17:10
15/19 anonim válasza:
9. Ez nem rendörsegi ügy.
Nem engeded be, nem allsz vele szóba. Kesz.
16/19 anonim válasza:
Ennyiért nem fogsz kapni. Azt hittem ver, vagy meg akart ölni. De azért hogy mindenbe beleszól... 😅
17/19 anonim válasza:
Nekem sem sikerült volna rendes segítséget kapnom, közben halálosan fenyegettek, meg is ölhetett volna az a személy...
Emiatt még ki is röhögnek kérdező....
18/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Anyukáddal élsz? Ez esetben te átmész a másik szobába, ki se jössz. A tahó viselkedés nem bűncselekmény! És azt mindenki csak addig tudja csinálni, ameddig hagyják neki. Ha anyád hagyja, magára vessen. Megérdemli.
19/19 anonim válasza:
Ha nem él veled egy háztartasban, eleve értelmezhetetlen az eljáras...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!