Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiu vagyok,van egy 17...

19 éves fiu vagyok,van egy 17 éves barátnőm,nem reg jöttünk össze (fb ismerkedtünk meg) megvolt most az első talink és ami kiderült azt nem tudom szo nélkül hagyni,szo sincs arrol hogy prűd lennék,de én nem ilyen nevelést kaptam?.

Figyelt kérdés
3 napig lettem volna ott náluk de már aznap haza mentem,az anya apával nem volt olyan nagy gondjaim,de a 2 bátyjánál kinyilt a bicska a zsebembe( 21 éves és 26 éves) a barátnőm és a 2 bátyja meztelenkednek otthon,nekem ezt egy szoval se mondta hogy ilyen csaladbol szarmazik,engem nagyon zavart hogy a 2 felnőtt ember. A barátnőm előtt meztelenkedett,meg a barátnőm is elöttűk,nem tudom hogy hogy nem lássák hogy ez nem normális dolog,a szakitáson nagyon gondolkodok,csak nem tudom mikora találok uj barátnőt ha dobom,hogy csinájam hogy befejezze a meztelenkedést a családba?

2022. júl. 26. 18:21
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
94%
Csak két szavam van rád: hülye troll.
2022. júl. 26. 20:04
 42/57 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem troll vagy, akkor egy tanács: egy barátnőd se legyen, amíg ilyen gerinctelen, írástudatlan féreg vagy!
2022. júl. 26. 20:12
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
42nek igaza van, de ez biztosan troll :D ilyet még nem láttam, de ha most igen, nagyon szomi leszek:(
2022. júl. 26. 20:20
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát neked nem az átlagos külső miatt nem megy a csajozás az bizonyos!

Első személyes tali előtt Te már szerelmes vagy, de mikor kiderül egy téged zavaró dolog CSAK AZÉRT NEM szakítasz, mert kitudja mikor lesz másik a facodra

Tyű de szánalmas vagy

2022. júl. 26. 21:42
 45/57 anonim ***** válasza:
97%

„az zavar hogy más fiúk is lássák a testét“

Még akkor is, ha ezek biztosan nem fogják megfektetni, mert a családtagjai? Betegesen féltékeny vagy. A nő nem a tulajdonod, hogy rejtegesd. Megnézéstől még senki nem esett teherbe.

2022. júl. 26. 21:46
 46/57 anonim ***** válasza:
91%
Még egy hónap aztán csak a szokott menyniség lesz, max hétvégente picit több.
2022. júl. 26. 22:28
 47/57 anonim ***** válasza:
96%
És ha nőgyógyászati vizsgálatra akarna menni egy férfi orvoshoz? Azt is tiltanad?
2022. júl. 26. 22:31
 48/57 anonim ***** válasza:
95%
Legnagyobb kamu itt. És a többség még ezt is beveszi.
2022. júl. 26. 23:45
 49/57 anonim ***** válasza:
32%

45,

Honnan tudod, hogy nem fektetik meg a családtagjai? Nem a tulajdona, de épelméjű férfi nem is engedi, hogy krvaként mutogass magát a nője.

2022. júl. 26. 23:46
 50/57 anonim ***** válasza:
73%

#49 épelméjű nő nem kezd olyan férfival, aki előírja, hogyan öltözzön.

Nem az a krva, akit mások látnak, hanem aki pénzért szexel.

2022. júl. 27. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!