19 éves fiu vagyok,van egy 17 éves barátnőm,nem reg jöttünk össze (fb ismerkedtünk meg) megvolt most az első talink és ami kiderült azt nem tudom szo nélkül hagyni,szo sincs arrol hogy prűd lennék,de én nem ilyen nevelést kaptam?.
Figyelt kérdés
3 napig lettem volna ott náluk de már aznap haza mentem,az anya apával nem volt olyan nagy gondjaim,de a 2 bátyjánál kinyilt a bicska a zsebembe( 21 éves és 26 éves) a barátnőm és a 2 bátyja meztelenkednek otthon,nekem ezt egy szoval se mondta hogy ilyen csaladbol szarmazik,engem nagyon zavart hogy a 2 felnőtt ember. A barátnőm előtt meztelenkedett,meg a barátnőm is elöttűk,nem tudom hogy hogy nem lássák hogy ez nem normális dolog,a szakitáson nagyon gondolkodok,csak nem tudom mikora találok uj barátnőt ha dobom,hogy csinájam hogy befejezze a meztelenkedést a családba?2022. júl. 26. 18:21
11/57 anonim válasza:
"szakitáson nagyon gondolkodok,csak nem tudom mikora találok uj barátnőt"
Ingyen qrva kell neked vagy partner?
12/57 anonim válasza:
19 évesen írhatnál korodhoz méltóbban is, már ne is hargudj!
13/57 A kérdező kommentje:
Hát jo vele a szex meg szeretem is nagyon,de az zavar hogy mas fiuk is lássák a testét
2022. júl. 26. 18:41
14/57 anonim válasza:
És ha tudnád, mit csinálnak zárt ajtó mögött...
15/57 A kérdező kommentje:
Az a baj csak azon a napon tudtunk szexelni,én évekre terveztem vele de valoszinüleg dobni fogom mert zavar hogy meztelenkedős a tesoival,
2022. júl. 26. 18:42
16/57 anonim válasza:
Akkor dobd, úgyis egy értelmesebb csávót érdemel nálad.
17/57 anonim válasza:
Ez nem fog változni, inkább szakíts. És ne azt nézd, mikor lesz új barátnőd, mert nem számít.
18/57 anonim válasza:
Most volt az első talitok és már szexeltetek? Tényleg komolyan gondolhatod a dolgot... inkább egy helyesírási szótárral találkozgass, ne nővel, amíg írni sem tudsz, egyébként beteg, hogy így meztelenkednek.
19/57 anonim válasza:
Mindenesetre az exedről küldhetnél egy képet :)
20/57 A kérdező kommentje:
Miért baj ha első talin szexeltünk? Hónapok óta a szerelmem,szoktunk vidi hivásba is izgatni egymást és megbeszéltük elsőn szexelünk mivel ritkán tudunk majd talizni igy butasság sima beszélgetésekel. Pazarolni az időt,
2022. júl. 26. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!