Miért esik rosszul hogy nem mehetek nyaralni a családommal?
Kérdező: az okot mi nem tudhatjuk, de van egy ötletem:
Azt az időszakot (is) fektesd a jövőd építésébe, kreatív tevékenységek keresésébe vagy bármibe, de ne gondolj sokat erre.
Apáddal összevesztek+nincs rád pénz. Ilyen egyszerű.
És természetesen nem a mostohaanyád (én is félreértettem a hibásan feltett kérdésből a helyzetet, amíg valamelyik válaszoló fel nem világosított), mert van saját anyád, akinél élsz, hanem az apád új felesége. Akivel és ezáltal veled megváltozott a viszonya. Figyeld meg, hogy rövid úton el fognak válni, vagy ha ahhoz lusták, akkor gyűlöletben fogják leélni a hátralévő életüket.
Ennél nagyobb baj, hogy nincsenek barátaid, valahogy nem valószínű, hogy mindenki 19 évesen a párjával megy nyaralni. Szoktak nagyobb társaságban is az egyikük nyaralójába vagy fesztiválozni is. Végezz diákmunkát, egyrészt ott is lehet barátokat szerezni, másrészt pénzt keresel egy szülőktől független nyaralásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!