Van titkotok a családotok előtt? Miért haragszik rám emiatt?
Ismerkedek valakivel egy ideje, olyan emberrel, ami nem túl etikus (tanít). Nem tervezem évekig titokban tartani, de amíg nem tudom biztosra, hogy működőképes közöttünk a dolog, semmit nem akarok elkiabálni.
Tesómmal együtt éltünk egy hónapot most és látta, hogy jövök, megyek sokat, nem aludtam otthon, jött értem valaki stb. Kérdezte, hogy pasi van-e a dologban és mondtam, hogy hát alakul valakivel, de amíg nem biztos, nem szeretnék róla beszélni. Mert a tesómmal az a baj, hogy ő nem szándékosan, de nagyon pletykás. Szóval nem úgy pletykál, hogy elmesélek neki valamit és azonnal mondja tovább, hanem hogyha feljön egy beszélgetésben hogy ismeri-e valaki XY-t, akkor elkezdi mondani róla a szaftos dolgokat, aztán meg hogy "jaj ezt nem kellett volna". Kicsúsznak a száján dolgok, elfelejti, kivel beszélte az előzményeket és elmondja másoknak is stb. Nem szeretnék az egyetemen semmi gondot, egyikünknek sem. Főleg hogy egy karnyújtásnyira van a diplomám.
Emiatt nem mondtam senkinek ezeket, a húgom viszont haragszik, hogy ennyire nem bízom meg benne és hogy ugyan kinek mondaná el... Szándékosan biztos vagyok benne, hogy senkinek, de 3-4 gintonic után mindenről beszél mindenkinek és ez nem az a téma, amire vállat vonok, vagy kimagyarázom valahogyan.
Szerintetek érthető az én álláspontom? Mivel engesztelhetném ki, hogy ne haragudjon meg ezért 3 naponta?
A jó édesanyáddal beszélgessél így, 21-es. :)
Nem vert szájon soha, hogy ilyen stílust engedsz meg magadnak?
Igen, biztosan mindenki, aki egyetemen tanít, előre tudja fejből már decemberben a tavaszi félévben lévő diákoknak a névsorát. Mind a 200 embert, betűrendben. Hogyne!:D
Nem az egyetemen találkoztunk, teljesen más társaságban.
"Miért, hol és hogyan találkoztatok?"
Még decemberben, egy közös barátunk karácsonyi buliján.
Akkor én még mással voltam együtt, ő is egy 11 éves kapcsolatban volt. Azóta ezeknek vége, amíg tanított a félév során, semmi nem történt közöttünk, csak beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!